lauantai 30. tammikuuta 2010

Pallo-pulla

Hiphei! Ulkona tarkenee! Tosin itse en tänään en ole pahemmin nenääni ulos laittanut, kävelin autolle ja takaisin kun kävin kotikotona syömässä (marinoituja broiskun koipireisireisikoipi-paloja ja näääääin paljon valkoista riisiä). Muuten tämä päivä on mennyt lähinnä Nokian musiikkikaupassa smurffaillessa ja ladatessa kaikkia niitä levyjä joita ei ole ollut pokkaa ostaa kaupasta. Ja sitten on tietysti pitänyt torkutella sohvalla niitä ladattuja hittikipaileta kuunnellen.
Tää päivä meni ikäänkuin pelastusarmeijalle muutenkin, eilen olin siskosen kanssa sen katsastamassa sen paikallisen baarin. Nähtiin siellä yksi kaveri ja pelailtiin muutama erä bilistä. Meni kuitenkin tappiin asti, tai klo 2 olin kotona. Edelleen mentiin limpparilinjalla, ja systeri muisti tuoda mulle jopa light-version. Teinpä sellaisen kiviäkin-kiinnostaa-havainnon että limppari näyttää turvottavan aika makeasti. Saldona myös yksi vänkyrä, joka ei tahtonut hyvällä saati pahalla ymmärtää ettei kiinnosta. Mutta se taitaa kuulua tuollaisen paikan normistoon.

Puhelimesta, tai oikeastaan läppäristä vielä sananen. Ei se Projektimies vissiin ihan väärässä ole, taitaa tää kone olla vähän kaikensa antanut jo. Latailin tähän koneeseen Nokia Ovi- settiä vaan vaatimattomasti 4 tuntia. Uskomatonta. Mutta latautu kuitenkin. Se on pääasia.
Projektista muutenkin, nyt on meidän osuus tehty ja palautettu eli nyt jatkot ei ole enään meidän käsissä. Toivottavasti ottaa tulta alleen, sais vähän muutosta noihin leipätyökuvioihinkin kun se projekti missä alunperin piti allekirjoittaneen toimia asiantuntijana on siirretty alkavaksi hamaan tulevaisuuteen. Höh.

Kun teksti näyttää pomppivan aiheesta toiseen muutenkin, palataan vielä otsikkoon. Sanokaa mun sanoneen, kauppojen aukiolojen muutokset koituu laihdutuksen tuhoksi. Tossa naapurissa, ehkä 100 metrin päässä on Alepa joka siis nykyisten lupien valossa on lähes aina auki. Mikä tarkoittaa että hilpaisin vielä tuossa klo 20 aikaan hakemaan kaupasta chilipähkinöitä ja suffeli puffeleita kun meinasi tältä koomailulta päästä karkkipäivä menemään ohi. Mutta tilanne tuli siis korjatuksi eikä ole huomen aamulla kun ryntään uimahallille vesijuoksentelemaan pelkoa siitä että vaaka näyttäisi miinusta. Ei pääse laihdutus loppumaan silleen kesken...  ;o)

4 kommenttia:

  1. Vihdoinkin! Joku muukin ymmärtää hyvän päälle. Suffelipuffit yhdisttyinä samaan kuppiin Cheese & Chili -pähkinöiden kanssa on yksi irstaimmista paheistani.

    VastaaPoista
  2. Aika perverssejä noi teidän mieliteot ;D

    VastaaPoista
  3. Sotanorsu: ite oot perverssi! :D

    VastaaPoista