torstai 7. tammikuuta 2010

Mieleni minun tekevi..

PULLAA! Voisin sortua kevyeen väkivaltaan jos se vain tarkoittaisi viipaletta pullaa. Tai berliininmukkia. Enkä oikeasti ole edes niin makean ystävä (mukamas). Mikä lie lakonlopetuksenaaton (oikea sana, uskokaa pois) elämäntuska tässä onkaan meneillään, aiheuttaa se pientä pelkoa. Sorrunko lauantaina ja kuittaan kuukauden vetelemällä kaikkea lakotettua kaksin käsin. Pitäisi ehkä muutekin miettiä ruokavaliota 9.1. eteenpäin, siis palaanko vanhoihin herkkuihin, jatkanko totaalikieltäytymistä vai lötäisinkö jonkun kultaisen keskitien?

Välihuom. Suurin pudottaja oli aika pettymys. Väsynyttä draaman hakuista vääntöä jostain ruoanlaitosta. Ei pysty kiinnostamaan.

Oli muuten aika valaiseva kokemus olla tiistaina baarissa selvinpäin (kaverin kanssa sovittiin että seuraavan kerran nautitaan alkoholia juhannuksena). Varsinkin tuossa paikallisessa. Toisaalta viihdyttävää arvailla kuinka monta sukupolvea paikalla oli edustettuna (äidit-tyttäret-lapsenlapset). Ja ne tanssikuviot. Juurikin ne joita YMCA, RAKAS ja muut kirjainyhdistelmät kaukaa menneiltä vuosikymmeniltä kirvoittivat. No, mikä minä olen muista arvostelemaan tai niille nauramaan. Tosin hymyillä voi aina ääneen.
Tulipahan todisteetua myös se, että 25h valvominen vastaa promillen känniä. Olin tiistai aamuna herännyt 5.40 vesijuoksentelemaan ennen töihin menoa, ja kun baarissa oltiin tietysti tappiin asti ja ulkoilutettu kavereita mäkissä (join muuten vaan vettä siellä. ehkä eka kerta ikinä. niin tais olla myyjällekin olla, varmisti ehkä kolme kertaa että otinko todellakin vain veden) ja palautettu kaikki kotikoloihinsa, tulin kotiin klo 5.50 ja jostain syystä sotkeuduin jalkoihini kun kiskoin saapaita jalasta, kupsahdin maahan, nauroin tapahtunutta ääneen edelleen toinen saapas jalassa ja toinen kädessä ja torkahdin hetkeksi. Edelleen toinen saapas jalassa, toinen kädessä. Heräsin lattialta puoli seiskan aikaan, riisuin vihdoin toisenkin saappaan ja kömmin sänkyyn nukkumaan. Kuka oikeasti nukahtaa eteisen lattialle? Kaveri on nukahtanut pää vessanpöntön renkaalle (ehkä aika yök); humalassa. Työkaveri kertoo tarinaa kuinka on sammunut Fiat 127:n takakontiin; humalassa. Kuka nukahtaa eteisin lattialle toinen kenkä jalassa, selvinpäin? *yks pullanhimoinen nainen viittoo kovasti tässä kohtaa*

Välihuom. True Beauty on paljon viihdyttävämpi kuin oletin. Tosin ei allekirjoittaneella olisi juurikaan saumaa loistaa sisäisellä kauneudella juuri arvosteltuani ventovieraiden ravintolakäytöstä :)

Näillä mennään. Huomenna salille. Joulun bonuskilo on muuten hukkaantunut. Pienet sille. Enää neljäkiloa puhelimeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti