maanantai 25. tammikuuta 2010

Maanantain huomiot

Taisin eilen kirjoitella tänne blogiin tyyliin "Mutta huomenna koittaa arki, tylsät dieettiruoat ja sali.". Tiesikö kukaan muu että tehokas 45minuutin mättö RAXin pizzabuffassa on tylsää dieettiruokaa? Vaaka oli salilla iltapäivällä vähän erimieltä, mutta minkäs teet. Maanantai tuntui taas vaan niin, no maanantailta että se oli jotenkin murrettava. Nooh, huomenna yritetään olla taas parempi ihminen.

Mietin tuhistessani salilla että olen varmaan ihan mulkun maineessa siellä. Varmasti monen asian takia, mutta erityisesti sen takia että sorrun vakoilemaan toisten salilla kävijöiden painoja ja sarjoja. En myönnä tekeväni sitä sen takia että pääsisin ilkkumaan toisille jos itse satun jaksamaan paremmin, vaan enemmin pyrin löytämään itselleni haasten tyyliin "tuokin täti tuossa vetelee niillä ja näillä painoilla kun mä teen vaan näillä ja näillä" ja saan sitten tuosta tietoisuudesta tsemppiä omaan treeniin ja jaksan taas pusertaa niin että silmät hikoilee. Ja sitten on tietysti ne muutamat tyypit jotka vaan yksinkertaisesti vetää niin hullua settiä ettei meikäläinen voi kuin katsoa ja ihmetellä vierestä. Niin no onhan sitten ne muutamat jampat joiden treeni on yksinkertaisesti vaan sellaista pelleilyä ja pullistelua ettei voi kuin olla välittämättä.

Tänään yritän vihdoin nakella ne tunnisteet (ikäänkuin joku niitä odottelisi/olisi perään kysellyt). Mutta käyn ensin terapiakävelyllä (joku voisi sanoa että menen puhumaan kaverin kanssa p*skaa ja maleksimaan lenkkipolulle) ja syön ehkä metukkaleivän vielä sen kunniaksi että tämä laihdutuspäivä menetettiin siinä vaiheessa kun astuin Raxiin lounastunnilla.

1 kommentti:

  1. No, ei se päivä vielä ole oikeasti menetetty! Elä ainakaan menetä toista päivää, viikkoa, kuukautta vain sen yhden lounaan takia :D

    Itsellä menee kyllä salilla pasmat ihan totaalisesti sekaisin, jos huomaan että joku katsoo. Mut ehkä seki arkuus karisee, kun tarpeeks kauan jaksaa siellä salilla ravata.

    VastaaPoista