torstai 14. tammikuuta 2010

Semisti parempi torstai

Alkaa olemaan teemaa havaittavissa näissä otsikoissa. Vielä kun niissä olis jotain tolkkua.
Mutta kuten otsikkokin kertoo, parempaan päin ollaan menossa. -500g. Päätin juhlistaa tätä syömällä tänään Hessuburgerissa. Itsehillintä? Onko se jotain syötävää? Ei vaines, oli herkuttelulle hyvä syy, esimies tarjosi kertoakseen syitä miksi joulun alla ollut ylennys meni ohi. Allekirjoittanutta vongataan projektiin joka syö 1/4 työajasta ja uuden työn sisältö kuulosta niiiin paljon paremmalta kuin aiemmin kärkytty ylennys. Bileet. Minä tarjoan (lasillisen vettä ja hiukan pölyä).

Ja sitten urheiluosastolle. Salilla käynti maistui eilen jollekin muulle kuin puulle. Oli vihdoinkin sitä kivaa-hauskaa-mukavaa minkä perään olen huudellutkin. Tänään kävin myös vesijuoksentelemassa; sekin tuntui hyvältä ja jaksoin räpiköidä tossuissani ja räpylöilläni 50min. Ja sain palautetta uimavalvojalta että tsiksi on aika timmissä kunnossa (toim huom: valvoja on kaverin mies, ei sentään käyneet vieraat miehet huutelemaan).
Huomenna salille jos/kun täältä hotellista sellainen löytyy (olen siis työmatkalla, huomenna alkaa paltsut aikaisin joten käytin tilaisuuden hyväksi ja matkustin jo nyt illalla, arvostan aamu-unia sen verran paljon). Kuulemma löytyy mutta ei ole omiin silmiin vielä opasteet osuneet. Lauantaina pitäisi kömpiä kotia kohti, joten olkaa varoitetut, viettänen perjantain terrorisoimassa muiden blogeja kun en tipattomalta puolelta vuodeltani varmasti viitsi baarin puolellakaan kökkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti