sunnuntai 10. tammikuuta 2010

+/- 0

Aamulla ennen kukon pierua (8.30) ampaisin kaverin kanssa vesijuoksemaan kun ei viitsitty mennä lenkille nenää palelluttamaan. Juoksentelin siinä sitten tunnin verran, ensin 30min kenkien (onks ne kengät? jalkakellukkeet?) ja räpylähanskojen kanssa, sitten toinen puoli tuntia perinteisellä tyylillä vyön kera kun kaveri halusi kokeilla kenkiä/hanskoja. Sen jälkeen odotteltiin että meidän kuski saa oman treeninsä päätökseen salilla ja koettiin siinä samalla kahvion kutsu. Ja metukka kolmioleivän. Mutta tarjosin siitä puolikkaan kaverille. En siis läpeensä huono ihminen ollut.

Iltapäivällä oli vuorossa shoppailuhetki Itäkeskuksessa, tavoitteena löytää kiharrin ja Täydellinen Musta Laukku. Kiharrin löytyikin eka kaupasta, mutta sen laukun kanssa olikin jo sitten vaikeampaa. Jouduttiin kaivelemaan koko Itäkeskus läpi, ja nälkähän siinä tuli. Ja mikä se nälkäistä paremmin lohduttaa kuin Mäkisen Perheravintola kultaisine kaarineen? Sinne sujahti Kirsun kurkusta alas tuplajuustoateria itsepetos light limpparilla.. Menköön.

Eli oikeastaan otsikosta huolimatta taisin jäädä plussan puolelle? Kaloreissa meinaan. Jos sitä joskus kauniina päivänä oppisi syömään oikein.

Kävi muuten tuolla shoppailuretkellä outo vahinko; kävin apteekista nappaamassa mukaani monivitamiini-valmisteen loppuneen tilalle ja kotona huomasin sen olevan jotain raskaus-versiota. Mystistä, ei todellakaan ollut tarkoitus sellaista ottaa, ihan normia MultiTabsia vaan. Sen tiedän että apteekki ei ilmeisesti suostu tuotetta enää takaisin ottamaan kun se kerran on poistunut apteekin tiloista, enkä ole oikeastaan ihan varma kuitin sijainnistakaan. Vertailin vanhaa ja tätä tiinehtymiseen tarkoitettua purkkia, ja suurin ero taitaa olla että tässä raskausversiossa on foolihappoa lisänä. Ylimääräinen foolihappo tuskin tekee haittaa, vaikka äkkiseltään suoritettuani pienen kuukkeloinnin opin että foolihappo saattaa herkässä ihmisessä aiheuttaa pahoinvointia jne. Tosin aiheuttaa Buranakin päänsärkyä toisille. Kellään kokemuksia foolihapon painoapudottavasta vaikutuksesta? (varmaan löytyy enemmän kokemuksia painonnoususta jos vitamiinit auttavat siinä mihin ne on suunniteltukin, heh).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti