perjantai 8. tammikuuta 2010

King of the gym

Tai queen oikeasti, mutta toi kuningas vaan rimmas paremmin :)
Edellisessä postauksessa kerroinkin hiukan väsyneestä ravintola-retkestä (lisättäköön tuohon ravintola-asiaan, että vierailen vastaavissa laitoksissa ehkä 3 kertaa vuodessa, joten siitä on ihan aiheellista tilitää blogissaan..)
Siellä humalan ja huonojen tanssikuvioiden tyyssiassa kävi mua vonkaamaan eräs ystäväni lapsuudenkaveri. mukava mies, ei siinä mitään, mutta humalassa kuin pieni possu. Sanoin sille muutamia kertoja että lopetas nyt tuo turhan innokas flirttaaminen ja lämmitely sillä meidän välillä on noin kahden promillen humala. Ja tulisin muistamaan kaiken ravintolassa tapahtuneen vielä seuraavanakin päivänä. No jos kukaan on ikinä humalaiselle yrittänyt tolkkua puhua voi varmasti arvata ettei tämä lemmen onneton lähettiläs omaa parastaan oikein tajunnut. Onneksi alkoi väsy miestä painamaan ja tämä poistui kämpilleen hyvissä ajoin. Ilman allekirjoittanutta siis ;)
Tänään kävikin ilmi että käydään samalla salilla. Ja että tämän sulhaskandidaatin humala ei ollut riittävä siihen että olisi unohtanut kuinka lemmekkäästi suhtautui meikäläiseen tiistai-iltana.  Ja mä olin mukava, moikkasin sitä ystävällisesti enkä mitänkään edes ilveillyt (no vähän kyllä mielessäni). Tiedä sitten, voihan se olla joku treenaa salilla sellaisen aktiivisen 12min. Omasta mielestä se on vaan aika lyhyt aika? asiahan nyt ei varsinaisesti mulle kuulu, mutta tasin justiinsa säikäyttää salilta pois yhden poikapolon :D (Tietysti kansanterveydellisestä näkökulmasta huono homma jos toinen jättää treenaamisen häpeän takia, mutta kyllä se hiukan nauratti. Aikuinen ihminen.. no ehkä se palaa vielä punttien ääreen. Tai ehkä se oikeasti treenaa vain sen 10min kerralla?)

Tänään ei tee pullaa yhtään niin paljon mieli. Huomenna ajattelin kuitenkin lakonlopetuksen kunniaksi leipoa. Mutta sen jälkeen jatkaa taas enempi kielto-linjalla. En kokonaan, mutta päälisin puolin kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti