torstai 21. tammikuuta 2010

4 kg

Tuon verran oli tänä aamuna matkaa puhelimeen. Tuo lukema siis saatu ennen aamupalaa ja 50min vesijuoksun jäljiltä. Ei paha. Toivoa on. Oon nyt tässä tämän viikon syönyt melkein järjellisesti, tai inhimillisä annoksia ja säännöllisesti. Ei lasketa eilistä suklaakakkupalaa, tämänpäiväistä marjapiirakka-palaa ja 2 suklaapatukkaa :)
Tänään alkoi myös joulutauon jälkeen bellyfit. Zumba on liikunnallisempaa ja rankempaa, mutta olen todella tykästynyt bellyn vetäjään. Hmm. Kerron tuomion keväällä tässä kumpi ja kampi taistelusta. Mutta jatkan silti kummassakin.

Projektimies alkoi vinkumaan että tää tietokone on ihan suolesta. Tai ei vissiin itse koneessa oo vikaa, mutta käyttis on väärä ja *insert käsittämätöntä it-jargonia tähän*. Koska itsepäisesti kieltäydyn kohteliaasti että joku räveltää mun masiinaa (koska tää toimii, ja aina kun joku "päivittää"/"korjaa tai vaan "vähän katsoo" tätä konetta se tilttaa) tuli taas vähän sanomista. Tulee kuulkaas projektimies yllättymään huomenna kun en olekaan kotona vaan rantabileissä. Jep, kaislahame ja snorkkeli on kaivettu esiin, ja huomiseksihan oli luvattu vaan -14 astetta. Eli huomenna lepopäivä, ja lauantaina seuraavan kerran salille. Krapulaa ei luulisi olevan, kun seuraavan kerran nautin alkoholia juhannuksena. Väsymys ja herkkuturvotus taitaa sen sijaan olla odotettuja vieraita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti