maanantai 18. tammikuuta 2010

Ei rankaisu muuta tietämme

Jalkoja särkee
käsiä särkee
selkää särkee
maha on kipeä.

En ole löytänyt sisäistä EinoLeinoani enkä ole sairastunut.
Otin vaan tänään käyttöön uuden saliohjelman.

Otsikosta kiitos.

4 kommenttia:

 1. Heh, onnea uudelle saliohjelmalle. Ja onhan tuossa runossa jotenkin sellaista koristelematonta karuutta :D

  Itse pitäisi alkaa taas elvyttelemään lihaskuntoharjoittelua. Ensin kyllä pitäis löytää into siihen.

  Mutta iloja sinulle alkaneeseen viikkoon!

  VastaaPoista
 2. Jos sä tarjoot mulle terveellistä ruokavalio-innostusta ni mä voin tökkii takas punttitsempillä?

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hyvältä diililtä. Mä pinnistän ja lähetän sulle nyt vihreitä ajatuksia, niiden kanssa ei koskaan voi mennä metsään. *hnngh*

  Miten olet saanut tuon kuntosalin liikuntarutiineihin mukaan? Ihmettelen, meneekö mulla liiallisuuksiin treenaaminen, jos vielä pari kertaa salia lisään viikkoon. En suin surminkaan haluaisi luopua yhdestäkään juoksusta, mutta kaiketi yksi kerta on pakko siihen "uhrata". Se lihaskunto olis kaikin puolin niin tärkeetä.

  Mikä sua motivoi salille?

  VastaaPoista
 4. *tök-tök* tökin sinne päin puntti-innostusta.
  Liiallisesta treenaamisesta en tiedä, mutta mullahan on yhteensä viikossa 2-3 vesijuoksua, 3 punttisalia, 2 tanssitreeniä viikossa, ja kerran tai 2 yritän käydä vielä kunnon lenkillä. ELi useampana päivänä tulee harrastettua enemmän kuin 1 liikunta kerta. Jossain kirjoitinkin että vaikeinta on muistaa pitää lepopäiviä...

  Mikä mua motivoi salille? Se että siellä sä näet instant-tuloksen. Enkä nyt välttämättä tarkoita kasvanutta habaa, vaan sitä että varsinkin alkuun kun saa painoa/vastusta nostaa parin viikon välein kun lihaskunto nousee kohisten ja tekniikka kans. Ei tarvii käydä kuin vaikka 1 kuukausi niin huomaat eron kunnossa, kun taas esim itse koen että saan hinkata sitä yhtä ja samaa lenkkiä ja aina se vaan tuntuu yhtä tuskallisesta.
  Eli vaikka salilla käynti ei silleen olekaan "paras" liikuntamuoto laihduttajan kannalta, mutta itse saan siitä aina parhaimmat tsempit kun huomaa oman kehityksen.

  Ja salilla käynti on muutenkin omasta mielestäni monipuolista; välillä voi tehdä 2/3-jakoista sarjaa, välillä tehdä tyttöpainoilla pitkiä toistoja, välillä sitten repiä lyhyempää kiertoa isommilla painoilla (niinkuin mä tällä hetkellä)

  VastaaPoista