lauantai 16. tammikuuta 2010

Kaikenlaista, enimmäkseen musiikista

Ihanaa olla kotona. Hitto että välillä inhoan työtäni, onneksi näitä kiertolaishommia on vain kahdesti vuodessa.
Kävin tänään kotia päin palatessani levykaupassa. Ostin pitkästä aikaa kaksi levyä (joo, tiedän, CD-levy on niin passé mutta tykkään kuunnellessani hiveltää kansivihkoja), ja hiukan ihmettelin kun myyjä nosteli kulmakarvojaan kun kieltäydyin ottamasta sinetti-pussia. Nämä kaksi levyä on kummitellut mielessäni, eikä Joulupukkikaan niitä tuonut joten tänään ostin siis; Rammstein: Liebe ist für alle da ja Lady Gaga: The Fame Monster. Kävellessäni kaverin autolle ymmärsin myyjän kysymyksen, veikkaan että harva ostaa näitä kahta levyä itselleen. Musiikkimakuni on vähän outo ja sanoinkuvaamaton muutenkin, levyhyllystä löytyy kaikkea väliltä Sinatra, Stray Cats, Britney Spears ja Apulannasta Yölintuun aina Mokoman kautta. Ei kulkaas pidä olla ronkeli musiikin suhteen.

Naureskelin kaverille sinetti-asiaa ja totesin että taidan olla taantunut teiniksi kun halusin Lady Gagan levyn. Samaan hengen vetoon totesin myös että harvemmin tulee vastaan sellaista lyyristä kultaa kuin Rammsteinin Pussy biisissä; I can't get laid in Germany. Jotenkaan en vain voi kuunnella kyseistä biisiä hymyilemättä edes hiukan. Kaveri epäili minun viettävän liikaa aikaa salilla, alkaa testosteronia olemaan veressä saman verran kuin teini-ikäisellä pojalla, kuulemma jutut ainakin ovat sellaiset. Saattaa olla.

Ärsyttää muuten kun joku aina salilla käy vääntämässä radion pois Rockilta joko Novalle tai Yle Puheelle (tjsp). Ei vaan pysty treenamaan ilman oikeilla soittimilla soitettua musiikkia. Jostain syystä en kestä Novan mukavan lepposia lässytyksiä ja joka toisena biisinä Eros Ramazottia ja joka toisena Anna Erikssonia. Yle Puheelta tulee asiaa, mutta treeni tarvitsee musiikkia muuten keskityminen menee kuunteluun. Nih. Ja ämpäriä en viitsi salilla pitää, tai se on hankala kun piuha on aina tiellä ja itse härveli vaikka onkin pieni niin painaa aina jonnekkin eikä napitkaan oikein tahdo pysyä korvissa. Tietysti voisin käydä kanavan muuttamassa, mutta sitten taas jos joku ei kestä Rockia niin oon päättänyt olla se isompi ihminen ja sietää huonon kanavan. Annas vaan olla jos satun salille yksin tai tuttujen treenaajien kanssa. Silloin kyllä kanava vaihtuu.

Huomenna pitäisi taas aamusta mennä vesijuoksentelemaan kaverin kanssa. Tänään päätikin pitää lepopäivän. Vaikeat ongelmat kullakin. Terveellisestä ruokavaliosta on vaikea täällä päässä pitää kiinni, urheilu sen sijaan vetää puoleensa. Joudun usein tekemään tietoisen päätöksen lepopäivästä ja siltikin se välillä unohtuu. Ei pitäisi unohtaa mutta minkäs teet. Sillä sitten itselleni selittelen vääriä ruokia hyvälllä menestyksellä. No tänään tuli syötyä ihan järkevästi ja hirveä tsemppi päällä että sama jatkuisi huomenna ja siitä eteenpäin. Vaihdetaan siis käyttämätön itsekuri terveelliseen ruokavalioon. Anyone?

Tänä iltana oli tarkoitus mennä pelaamaan paikalliseen bilistä projektimiehen kanssa mutta tunti sitten tuli tekstari että hällä on tapahtunut tuplabuukkaus ja meidän bilisilta häviää treffeille jonkun böönan kanssa minkä hän oli baarista eilen löytänyt. Ei siinä mitään, tämä oli aika win-win tilanne sillä mieli olisi tehnyt perua tällit vihreän veran (verkan?) ääressä muutenkin, väsytää tuo työreissu aika paljon. En vaan periaatteesta suostunut perumaan kun vänisin projektimiehelle viime viikolla että ärsyttää ihmiset jotka huonoilla tekosyillä peruu aikaa sitten sovittuja tapaamisia.

Vielä kierros blogistaniassa ja sitten hyvää yötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti