perjantai 1. tammikuuta 2010

Luurangot kaapista. Tai rullaluistimet.

Tuli pidettyä eilen sen verran kivaa, että tänään oli moraalisen puhdistautumisen vuoro. En ratkennut syömään mitään kiellettyä (kaveri muisti mun lakon ja toi kurkkua ja porkkanoita. sorruin kyllä dippiin). Ja limppariakin tuli nautittua vain 2 juomassa. Ja sekin oli dieettiversiota. Naurettua ja laulettua tuli senkin edestä.

Mutta asiaan; koska heräsin aamulla vailla asiaankuuluvaa päänsärkyä, ehdin miettiä mitä tälle päivälle keksisi. Ja koska pakkasta on ziljoona ja sali kiinni ja tassukin edelleen sen verran kipeä, mikään atleettinen vaihtoehto ei tullut kyseeseen. Joten puhdistin moraalini puhdistamalla vaatehuoneen. Siinä menikin tovi. 3 kassillista vaatteita lähti uffaffaan keräyslootaan, 1 kassi puhtaasti hävitykseen ja 6 paria kenkiä etsii uutta kotia.
Sotanorsulle kävinkin jo itkemässä puuttuvia "before"-kuvia. Mutta äsken oli ilo ylimillään. Olin alkukesästä ostanut itselleni kesähousut, hiukan tiukat kun ajattelin että kesällä paino tippuu ja saan ne käyttöön. Näin kävikin. Ja äsken ihan huvillani tunkeuduin housuihin. Ja ne on liian isot! Siis niin isot ettei ne enään istu millään tavoin. Tosi "ikävä" että jouduin laittamaan ne hävitykseen. :o)

Vaatehuoneesta löytyi jotain mitä olin jo onnekseni unohtanut. Vuonna 2005 tapailin miestä joka harrasti rullaluistelua. Itse en jostain syystä ikinä ole lajille syttynyt, vaikka pidänkin luistelusta jäällä. Ehkä se kiristääkin juuri siitä. Luistelu on talvilaji. Nih.  No tämä vuoden -05 kesämies kuitenkin ympäripuhui ostamaan omat luistimet. Tein työtä käskettyä ja ostin luistimet jotka hän armollisesti hyväksyi. Muuten ihan kiva, mutta tuli ero ennenkuin kunnolla ehdin kertaakaan luistella. Luistimilla on kerran luisteltu parkkipaikan ympäri kun oston jälkeen kokeilin miltä luistimet tuntuvat jalkaan asfaltilla. Sen jälkeen ei luistimia ole käytetty. Enkä muuten käytäkään. Eli jos joku luistinkooltaan 40,5 (käsittämätön koko, kuuluuko luistimen olla tyyliin numeroa isompi kuin jalka oikeasti on?) ja himoitsee harmaita Niken rullaluistimia joita ei ole todellisuudessa käytetty vaikka ne on 5 v vanhat niin yhteydenottoa tänne päin. Nimimerkillä tahdon noista eroon enkä kaipaa edes suurempaa taloudellista vastinetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti