tiistai 12. tammikuuta 2010

Ankeaa maanantaita seuraava ikävä tiistai

Nyt ei oikein kulje. Paino edelleenkin sama, 6kg puhelimeen, vaikka takana sali x2, vesijuoksu ja Zumba. Ei oikein nappaa. Tiedän ettei pitäisi känistä pienistä mutta olo on silti kuin oravalla jonka käpy on jäässä.

Zumbasta sen verran, olisi voinut olla hauskaakin ja hetkittäin olikin mutta 25 ihmistä about 40 neliössä on vähän liikaa. Ja ohjaajaa ei oikein näkynyt väenpaljoudelta joten ohjeet "ja nyt tällainen askel" sekä "tehdään näin" ei oikein vakuuttaneet tai helpottaneet beban sheikkaamista. Päätettiin kuitenkin antaa ohjaajalle uusi mahdollisuus ensi tiistaina. Ehkä se tästä.

Eikä vähiten täällä päässä harmita se että toistaiseksi mystinen projektini seisoo. Tai oikeastaan peruuttaa jos mahdollista. Hirveitä erimielisyyksiä projektimiehen kanssa muutamista taloudellisista seikoista joista kypsästi kinastellaan tekstiviestitse. Eikä ole sekään halpaa (tänään lähetetty 18 viestiä aiheesta) saatika millään tavoin rakentavaa.

Jos huomenna ei ole parempi päivä niin... (no sitten ei ole parempi päivä)

3 kommenttia:

 1. mmmm..... projektimies....jännää.....(yritän saada hetkellisesti tylsään elämääni sisältöä hekumoimalla muiden tsäänsseistä)

  VastaaPoista
 2. Toi on oma kokemukseni myös mitä tapahtuu kun vetäjän ohjaama kurssi on ylibuukattu. Zumbastakin jää helposti se juju kokematta jos ei opi uusia liikkeitä.

  Terveisin,

  Kulkija_K
  http://armotonpudotusbloggaus.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Veela: no on sulla tylsää kun tuosta yrität jännitystä repiä. Mutta lupaan jatkossakin vain vihjailla ;o)

  Kulkija_K: kiitos kommentista ja kiva kun kävit :) Täytyy vastavierailla ajatuksen kanssa..
  Tuosta Zumbasta, täytyy toivoa että mahdollisimman moni möksähti ylibuukkaukseen jotta ensi kerralla olisi enenmmän tilaa toteuttaa itseään :)

  VastaaPoista