keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Ta-Daah!

Olen löytänyt ratkaisun nopeaakin nopeampaan painonpudotukseen. Ei maksa mitään, ja tuloksia saa jo 24h:ssa! Kyseessä ei ole Abtronic eikä Saunabelt eikä mikään pölyn syönti-dieetti. Vaan noro-virus! Alkoi maanantaina, tiistaista en muista juurikaan mitään, tänään on tajunta palaillut sen verran että jaksaa istua koneella n 45min kerrallaan. Toivoa siis on elävien kirjoihin paluusta ehkä huomenna.

Tässä olisi ollut aikaa pohdiskella sitä sun tätä ja tulla maagisiin lopputuloksiin elämästä. No tuollaista en ole jaksanut tehdä. Sen sijaan kun kuulo taitaa tällä hetkellä olla ainut elin joka ei ole rasittunut niin olen keskittynyt keräilemään huomioita naapureiden elämästä:
- viereisen rapun naapuri herää 6.47, tai silloin sen kännykkä (Nokialainen äänestä päätellen) herättää, siitä muutaman minuutin päästä henkilö tassuttelee vaatehuoneen kautta vessaan ja suorittaa ilmeiset aamurutiinit. Ja tämän jälkeen siirtyy ilmeisesti asunnon toiselle puolelle kun äänivihjeet asuntooni loppuvat.
- 3. kerroksesta lähtee joku kiireessä rappusia pitkin. Tämä naapurimme on nainen ja mitä ilmeisimmin kanta-astuja joka rakastaa korkoja. Ja vihaa hissiä. Lyyli meinaa kipsuttelee kop-kop-kop rappusissa hirveää kyytiä aina arkiaamuisin, ja 2. kerroksessa omistajiensa kanssa asustava rotikka-risteytys hermostuu joka ikinen aamu kopsuttelijaan ja haukkuu. Muuten koira on ihana eikä päästä pihaustakaan. Ja 4. kerroksessa asuva valkoinen bison frisé (vai miten se kirjoitetaan) ilmeisesti hermostuu siihen rotikkaristeytykseen ja aloittaa oman räksytyksensä. Risteytys vaikenene, valkoinen jatkaa räksytystään. Toistuukohan tää jola aamu? Tai siis normiaamuna meikäläinen on poistunut rakennuksesta jo ennen kopsuttelijaa, joten tämä koko äänifarssi jää kuulematta..
- sitten on vaan erinäinen määrä erilaisia oven paiskomisääniä.
- joskus aamupäivä aikana kotihoito käy tsamassa kerroksessa asuvan huonokuuloisen mummon luona. Avainnipun rapinaa, reipas ovikellon soitto, avaimella sisään, "päivää, hoitaja tuli!", ovi menee kiinni.
Iltapäivät meneekin sitten jo torkkuessa, eli ei muuta raportoivaa länsirintamalta.

Tähän loppuun voisin vielä laittaa laihdutusblogihenkisesti päivän/viime päivien ruokia:
Mustaa ja keltaista limpparia (eikä mitään lightiä), suolatikkuja, Tuc-keksejä, keitettyä riisiä, kaurapuuroa, Ampparimehujäitä...

ps. heh, kun vloppuna kehittelin noi tunnisteet ni vielä pitäis niitä muistaa käyttää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti