torstai 4. helmikuuta 2010

Päivän kehu?

Oli pakko tänään raahautua lääkäriin kun edelleen yritän ulkoistaa sisuskalujani vastentahoisesti ja omalla luvalla sairastaminen loppui jo eilen.
Lääkärin ohjeena oli nautiskella valkoisia ruokia kuten riisipuuroa (ei todellakaan tässä olossa tee mieli mitään v*tun riisipuuroa), paahtoleipää (ehkä viipale) ja voileipäkeksejä. Onneks en oo millään vähähiilarisella :)
Ei pitäis juoda maitoa, kuplivia, voimakkaita, liian kylmiä tai kuumia juomia. Jäljelle jäänee siis haalea vesi? Ihanaa.

Terkkulan tohtori (työterveyshuolto tarjosi ei oota jo klo 8.15 akuuttiaikaa kysellessä..) on tavannut meikäläisen viimeksi kesällä kun kävin valittelemassa niskahartiasärkyjäni. Silloin oli puhetta tästä mun painonpudotusmeiningistä ja sainkin kannustusta. Tänään tämä tohtorinna sitten katseli allekirjoittanutta arvostelevasti kun kyyhötin siinä jakkaralla kaksin kerroin ja totesi mun kiinteytyneen sitten viime kerran. Siis että selvästi on paino pudonnut, mutta sen lisäksi kannan kroppani eri tavalla (edelleen siis istuin jalat sylissä siinä jakkaralla). Ja sitten se ehkä paras/pahin kommentti (suora lainaus) "On sulla edelleen läskiä, mut nyt oot silleen kiintee lihava".

Jep jep, näihin kuviin ja tunnelmiin. Onneks vähän helpottaa etten sentään sairasta yksin.

3 kommenttia:

 1. No voi jumankavita! Melekoset puheet tohtorinnalla. Lääkärit tarttis kyllä jotain ihmissuhdekoulutusta siitä, miten puhutaan siitä ylipainosta. Mutta no, olihan siinä verhona se kohteliaisuus, joten jos haluaa positiivisesti ajatella, niin olethan sä sit selvästi kiinteämpi kuin ennen :)

  Ja erikoiset reseptit on kanssa. Mutta varmaan siksi, kun niissä on paljo energiaa joka imeytyy nopeasti. Mutta kuka haluaa syödä oksutaudissa riisipuuroo?

  Paranemisia sinulle!!

  VastaaPoista
 2. Kiits.
  Mä olin/olen niin tokkurassa taudista etten jaksanut edes hermostus lääkärille:)

  Yhtenä syynä ruokavalioon on varmaan justiinsa runsas energiapitoisuus ja tietysti se että esim riisi ja vehnä sitoo nesteitä ja tuottaa, hmm, kauniisti sanoen massaa suolistoon ;)

  VastaaPoista
 3. Kiintee lihava!!!! Huh, miten kukaan voi sanoa noin. Vaikka sopisi kyllä minuunkin, mutta en taitaisi kovin sivistyneesti käyttäytyä, jos joku noin sanoisi.

  VastaaPoista