torstai 2. kesäkuuta 2011

Kiipeät hattaravuorta

Tai olo on ainakin sellainen että olen jotain vuorta kiivennyt, jo hetken aikaa. Hyvässä mielessä. Uudenvuoden aatonaattona taisin tänne kirjoitella että painoa pitäisi saada pois 5+2,5kg (nuo pari kiloa oli tullut marraskuun aikana, eli alimmasta painostani viime syksyltä siis pois se vitonen). No tänä aamuna puntarini kertoi että olen 7,5kg kevyempi kuin 1.1.11.  Olen hyvin onnellinen. Olen yös väsynyt. Leposykkeeni on normaalisti matalahko, 40-50 luokkaa, nyt se pyörii rauhallisimmillaankin kuudessakympissä. Taitaa läskipossua ylikunto vaania? Onhan tässä useampi viikko yhdellä lepopäivällä viikossa ja muutenkin kaikkeen treeniin on ollut intensiivisempi ote. Voisi kätevästi syyttää Keittiömestaria kun se asuu töissä eikä ole häiritsemässä mun jumppailuja...

Siinäpä ne tärkeimmät tulikin, taidan jatkaa asunnon metsästystä. Ei oo muuten helppo homma. En keksi otsikkoa-kriisistä pelasti tällä kertaa Kotiteollisuus.

3 kommenttia:

  1. Aivan uskomattoman upeasti 7,5 kg. :)

    Jännä juttu tuo tuollainen tiukka liikkumistahti. Minullahan on nyt löysäilyhetki takana ja viime viikolla liikunta oli melkein nollissa. Oli aika jyrkkä tiputus varmaan kuukauden 5-6 päivää viikossa liikkumiselle. Kyllä sen nyt huomaa kropassa, että joskus pitää löysätä. Ei nyt ehkä näin radikaalisti kuin nyt tein ihan tarkoituksella, tosin tällä kertaa se oli paikallaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos tytsät kannustuksesta ja kommenteista, ne lämmittävät myös virtuaalisesti mieltä :)

    VastaaPoista