keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

40!

Hah! Miksi mä en ole yhtään yllättynyt että postaus jossa käsitellään mun, hmm, ajovaloja?, kerää hirvittävän kommenttiryntäyksen?
Ajovalo-ongelma on muuten ikään kuin korjattu, kävin tänään hakemassa kaupasta uuden uikkarin, vuorellisen. Ja siinä ei ole rinnan/lantion kohdalla mitään tehostevärejä. Se todella värikäs, eli täysin musta.

Uimapuku tuli oikeastaan bonuksena, sillä olin raahautunut kaupoille etsimään juhlavaatteita, tai vaatetta. Kuten blogiani lukeneet tietävät, vaatekaupoilla käyminen käy meikäläiselle kiinalaisesta vesikidutuksesta. Multa yksinkertaisesti puuttuu joku tyttögeeni mikä aktivoituessaan saisi hypistelemään ja sovittamaan erilaisia kretonkeja. Paimeneksi olin valinnut tälle tuomiopäivän retkelle äitini, joka tuntee kupeittensa hedelmän siinä määrin että aina kun aloin hivuttautumaan urheilu-osastoa kohti kävi tiukaa komento palata böönailu-osastolle.
Otsikko ei kuvaa kuumetta joka olisi noussut moisesta shoppailu-ponnistuksesta, eikä edes allenusprosentista. Luku kertoo kahden eri koltun koon johon mahduin säädyllisesti! Tosin mekko jonka valitsin oli kokoa 42, mutta nuo kaksi joita koettelin eri kaupoissa mahtui kauniisti ylle eikä kinnanneet. Olisin voinut ne päällä jopa istua ja syödä. Ehkä jopa kumpaakin samaan aikaan?
Merkittävä syy mekkovalintaani oli ehkä myyjättären kommentti kun tönötin kolttu ylläni. Tuo vaate kuulemma tasoittaa v-mallista selkääni. Oho. Oikeasti olisin siinä kohti halunnut mekon joka korostasi atleettista kotletti-kroppaani, mutta tyytyminen oli hymyssä suin tuohon kellohelmaiseen mekkoasiaan (hehheh..)

Ennen kaupoille ryntäystä kävin rentoutumassa ja purkamassa pahimmat agressioni salilla. Edellisestä kerrasta ehtikin hurahtaa jo viikko, tässä kun on ollut kaikkea mökkeily mukaan lukien välissä.  Tahaton tauko teki tepposet, tai sitten agressiota oli enemmäin kuin uskoinkaan, sillä nyt paikat huutaa armoa. Silleen kivasti :)

5 kommenttia:

 1. Ollaan kyllä niin sielunsisaria ainakin koskien vaateostoksia. Ei vois vähempää kiinnostaa. Urheilukaupat ihan jees ja oonkin joskus miettinyt vakavissani fysioterapeutin hommia ihan senkin takia, että vois olla verkkareissa ja t-paidassa töissä :D
  Olis tosin kiva kun olis sellanen garderoobi josta löytyis vähän fiksumpaa ja naisellisempaa päälle pantavaakin, mutta joku vois ne sinne ostaa valmiiksi...

  VastaaPoista
 2. Sinä olet siis juuri siinä vaatekoossa, johon itse koetan pyrkiä. Vaatevalmistajilla on niin erilaisia mitoituksia, että välillä mahdun hienosti kokoon 42 ja välillä taas en. Esim. Lindexillä ei ole mitään toivoa mahtua tuohon kokoon. Koko 42 olisi muuten minulle hartioista useimmiten tosi hyvä, mutta mahan kohdalta vaatteet eivät mene itkemälläkään kiinni. Siis toistaiseksi.

  VastaaPoista
 3. oliskin äärettömän kätevää jos olis vaatehuone täysin istuvia loistavia vaatteita joka tilanteeseen :)
  JA että tosiaan joku muune olis käynyt hakemassa kaupasta ja sovittanut kans?

  Ihan käsittämättömiä eroja sattaa löytyä liikkeen valikoimistakin, aiemmin jotain vaatetta yritin vissiin Anttilassa sovittaa, niin yhdeltä merkiltä meni 42, toiselta merkiltä samassa kaupassa ei mennyt XL kiinni..
  Ja Maureen, tänne vaatekokoon mahtuu kylä, että tervetuloa vaan tänne päin :)

  VastaaPoista
 4. Myös minä olin aiemmin sellainen, että lykkäsin viime tippaan vaatteiden ostamista, kuljin mieluummin ikivanhoissa hiutuneissa rääsyissä. Laihduttamisen myötä olen hurahtanut vaatteiden ostamiseen. (Joo, se tulee todella kalliiksi.) Ja olen myös alkanut tarkkailla ihmisten pukeutumista, ihan siinä mielessä, että otan vaikutteita ja muutenkin analysoin sitä, mitä vivaihteikkaita merkityksiä vaatteisiin & kampaukseen liittyy.
  Mutta olen huomannut saman, että jopa samassa vaateliikkeessä saattaa olla hämmästyttävän suuria heittoja siinä, minkä kokoinen ihminen mahtuu tiettyyn heidän vaatekokoonsa. Eräs iso ruotsalainen vaatefirma on kyllä hämmästyttävin esimerkki tästä. Sovittelin muutamia heidän tuumakoon 27 farkkujaan: yhdet putosivat päältä, toiset eivät mahtuneet kiinni.

  VastaaPoista
 5. Ano; tää on niin tätä. Vaatekaupat yrittää tehdä hulluiksi kun vaatekoot vaihtelee kaupan sisälläkin. Menee mielenterveys kun medium onkin large tai small :D

  VastaaPoista