maanantai 6. kesäkuuta 2011

Lepoilua

Oon tässä kolme päivää viettänyt Keittiömestarin kanssa laatuaikaa, vierailtu sen siskolla ja käyty asuntonäytöissä ja hengailtu muuten vaan. Jumppaa ja nettiä olen tietoisesti vältellyt, vähän pään ja kropan lepuutusta väliin.
Töissä on tiukka puristus ennenkuin ihmiset karkaa lomille juhannuksesta, joten koneella saa isua virankin puolesta. Kroppa sen sijaan tuntuu kiittävän levosta, tosin vieläkin on hiukan puolikuntoinen olo. Vähän kun olisi kipeäksi tulossa, muttei sitten kuitenkaan.

Paljon on mielenpäällä muutenkin, yritetään tosiaan Keittiömestarin kanssa löytää yhteistä kotikoloa, ja se ahdistaa ja ihastuttaa. Tavallaan odotan kuin kuuta nousevaa että asuttaisiin saman katon alla, tavallaan pelkään sitä, kun sangen tuliset luonteet lyödään yhteen ja kummallakin on erittäin pinttyneitä tapoja ja rituaaleja joita toinen ei vaan yksinkertaisesti voi ymmärtää...
Mutta kaikkea pitää kokeilla, edes kerran.
Asuntoilmoitusten selaus on puuduttavaa, ja näytöistä toiseen seilaaminen se vasta jotenkin raskasta onkin. Pitäis muistaa kysä ja huomioida sitä, tätä ja tuota.

Paljon on siis hommia, palailen kun jaksan pitää ajatuksia koossa postauksen verran.
Nautitaan kesästä siihen asti!

3 kommenttia:

 1. voi mutta sehän on ihanaa aikaa - joka potentiaalisen kotikolon kohdalla haaveilla ja miettiä mitä se yhteiselo täällä olisi...

  -Veela

  VastaaPoista
 2. Uusi lukija täällä hei :) Kova homma oli lukea kirjoituksesi alusta lähtie, mutta suoritin urakan! Onnittelut hienosta elämänmuutoksesta ja onnea kotikolon metsästykseen.
  terveisin nimimerkki laihdutusta pusseilla ;)

  VastaaPoista
 3. Veela; onhan se haaveilu ihan ihanaa, mutta realismi väsyttää; vuokrat on pk-seudulla täysin törkeitä, ja me ei mahduta egojemme kanssa mihinkään pieneen koloon ja kun meillä on kaikkia tavaroitakin vähintään tuplat (5 toimivaa tietokonetta, 4 toimivaa imuria, 3 sohvaa..)Need I say more?

  helppolaihari; tervetuloa! Säilytitkö mielenterveytesi jos kaikki selasit läpi? :)
  Täytyy käydä paremmalla ajalla tutustumassa sun juttuihin, jostain syystä surffailua tälleen työajalla katotaan vähän kieroon ;o)

  VastaaPoista