lauantai 25. kesäkuuta 2011

Suunnittelua

Hyvää Jussia ja vielä ehtii n...sia!
Täällä vietellään cityjuhannusta, ohjelmassa on ollut kahdet päiväunet ja pellillinen pizzaa.
Nyt ymmärsi Keittiömestarikin lähteä kotiinsa, että pääsen smurffaamaan netissä ja päivittelemään blogia :) Tässä tulikin mieleen että saa nähdä miten mun blogailun käy kun harrastan tätä aina ylhäisessä yksinäisyydessäni että saan keskittyä rauhassa. No onneksi tuolla elämäni valitulla on vuorotyö ainakin jonnekkin lokakuulle, ja todennäköisesti hankkii jotain vuorotyötä senkin jälkeen. Toisaalta tulevassa kämpässä on yksi huone varattuna mun työhuoneeksi, tämäkin muuten aiheutti närää siskollani ja äidilläni, että oliko pakko ottaa niin iso asunto. Aikokohan ne maksaa sen vuokran kun ovat niin huolissaan?

Tämä päivä on mennyt tehdessä alustavia sisustussuunnitelmia, ollaan yritetty yhdistää meikäläisen ja Keittiömestarin mööpeleitä järkeviin kokonaisuuksiin. Pitää varmaan alkaa pitämään isoja juhlia, näyttää nimittäin siltä että olohuoneeseen tulee istumapaikat 12 hengelle.. Mulla on 3-istuttava sohva ja 2 nojatuolia, Keittiömestarilla on vaatimattomasti 7-istuttava sohva. Mun sohva taitaa löytää paikkansa sieltä mun työhuoneesta, voin sitten työpöydän ääressä työskennellä ja siirtyä blogaamaan sohvalle omassa rauhassa niinkuin teen nytkin!
Keittiömestari tosin antoi mulle lähes vapaat kädet laittaa kämpän sellaiseen järjestykseen kuin tykkään, ainoastaan keittiön suhteen on jotain toiveita. Mutta sallittakoon se hänelle, mähän käyn keittiössä vaan hakemassa kahvia tai jos villiksi rupean sekoitan oman palkkarin.

Pakko kerto yksi juttu, jonka koen sangen romanttiseksi eleeksi (tosin oli mahdollista että se oli täysi vahinkokin). Alustan juttua kertomalla, että kun ollaan liikenteessä mun autolla, kuunnellaan aina Radio Rockia, jos ollaan Keittiömestarin autolla liikenteessä, kuunnellaan Iskelmää tai Groovea. Meillä on siis sääntö, että se kuka ajaa, päättää radiokanavan. Toisen pitää vaan sitten kärsiä hilljaa eikä radiokanaviin ole mitään veto-oikeutta. Lohdullista kuitenkin että kumpikin halveksuu yhtä rankasti toisen musiikkimakua (välillä mietin onko meillä mitään yhteistä?).
No siis eilen marisin sitten humppa-autossa tästä äiti-sisko-tilanteesta, ja kuinka pahoillani asiasta olen. Keittiömestari kuunteli, esitti oman arvionsa siitä että äitini taisi vasta nyt tajuta että ollaan muuttamassa yhteen kun aika ja paikka on valittu ja säikähtää henkisen napanuoran venähtämistä, ja että siskoni saattoi olla vaan ajattelematon ja juhannus-tohkeissa. Siinä sitten huokailin ja tuijotin ikkunasta dramaattisesti ulos niin mitä teki Keittiömestari: se vaihtoi radiokanavan Rockille! Tätä ei ole koskaan tapahtunut. Enkä usko että tulee tapahtumaankaan. Olin niin yllättänyt kuullesani Toyotassa Rockia, että unohdin kiukutteluni heti!

Jokohan mä olen vältellyt pakkaamista tarpeeksi? Kuukauden päästä tämän vanhapiika-luolani pitäisi olla tyhjä ja tiskattu!

4 kommenttia:

 1. Se kateus on pahasta kyllä.. ja vielä suvun puolelta.. Uskaltavat perskule vielä sen ääneen ilmasta!
  Voi innolla odotamme lähes-aviosäätyyn astuvan rouvashenkilön bloggailuja! Jos ei KM älyä vuorotöissä pysyä, niin ainahan voit lukita TYÖhuoneen oven ja sanoa TYÖskenteleväsi.. ;D

  VastaaPoista
 2. Mooooonta sydäntä tähän <3 <3 <3, niin ihunaa toi radiokanavan vaihto!!! Vähänks söpöö! <3
  Iski muuten ihan sairas uuden kämpän hinku näistä sun viimepostauksista, pitäisköhän sittenkin käydä tsekkaamassa sitä serkun kauppaamaa kämppää, hmmm... ;)

  VastaaPoista
 3. Jaunde, sääli on sairautta, kateus pitää ansaita vai miten se nyt meni :D Musta tuntuu että KMää ahdistaa se et me oltais aina samaan aikaan kotona, joten se taitaa hakeutua omaehtoisesti vuorotöihin. Ja maksetaanhan niistä enemmän, joten kannattaahan se (monelta kantilta..)

  Acata, pienempi kuin kolme!
  Onneks olkoon kämppäkuumeesta, ei muuta kuin serkun luukkua tarkastamaan! :D

  VastaaPoista
 4. Pienempi kuin kolme täältäkin vielä uudemman kerran! :D Serkun lukaali osoittautui turhan tyyriiks, mutta pieni kämppäkuume tässä kieltämättä nousi (= oon luuhannut koko illan Oikotiellä ja Etuovella), aijai, ei hyvä heilu... ;D

  VastaaPoista