maanantai 30. toukokuuta 2011

Päivän pähkinät

Kerrankin muistan mitä ajattelin kun hölskyttelin menemään altaassa:

Miksi en tajua asunnonvuokraamisesta mitään? Siis vuokranantajanpuolen kuvioista. Okei 28% veroa, mutta vähentää voi tämän, tuon ja nämä... Mä tarvitsen asunnonvuokraus for dummies-kirjan. Tai jonkun tekemään sen mun puolesta. Tosin en viitsisi antaa tehtävää millekään firmalle, kun mulla olisi alustavasti vuokralainenkin tiedossa. Mutta lopullinen vuokra ja paperikuviot kun on hiukkasen vaiheessa, joten ei olla kuin alustavasti keskusteltu vuokralaisen kanssa.
Nimimerkillä Kirsu vs. kissat, Kirsu johtaa 1-0!

Syksyllä poikkaisin myrskyisän marraskuun jälkimainingeissa hiuksistani puolet, ja nyt ne on edestä tuohon korvan alapuolelle, ja niskasta sitten 2-4cm lyhyemmät, riippuen kohdasta (on näissä joskus ollut joku mallikin, vissiin). Tahtoo pitkät upeat hiukset. Aika hiljaista. Haastoin kampaajani tekemään ihmeitä, kun värjäys ei kannata (taloudellisesti) kun uitan hiuksiani altaassa uimakondomia (lakkia en suostu käyttämään), ja vaaleat hiukseni kärähtää kevyemmästäkin auringon paisteesta kesällä muutenkin. Huomenna siis kampaajalle, pituudesta en olisi valmis luopumaan, mutta uusi ja erilainen ilme olisi saatava.
Nimimerkillä vaativa asiakas(ko)?


Töissä jotenkin väsytti koko päivän, mikään ei oikein napannut ja pakolliset asiat luuhasin ali sieltä mistä aita oli korkein. Valitin pomollekkin ettei oikein nyt mopo tunnu käynnistyvän. Pomo ehdotti jos menisin käymään samoissa tiloissa olevan toiseen yksikköön hiukan avaamaan sanaista arkkuani ja samalla järjestelemään yhtä asiaa, minkä he ovat saaneet tehtäväkseen, öö, maaliskuussa. Pomon sanoin, tulisko virkeämpi olo, jos saisit nalkuttaa asiasta? No pithän sitä kokeilla, ja heti tuli parempi olo.
Nimimerkillä turha odotella mukavin työkaveri-palkintoa

Taidan lähteä lenkille, kuuntelemaan ja miettimään vääryyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti