keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Melkein nutrasin

Ruksi seinään ja päivittelyt päälle. Pyörittelin tänään kahdesti käsissäni sellaista Nutrilettin Kickstart pakkausta jossa olisi ollut viidelle päivälle eväät. Oli jossain tarjouksessa, en tosin enää muista kuinka paljon pyysivät. Olenhan mä joskus vilautellut täälläkin ideaa nutrauksesta tai seminutrauksesta (niin että korvaisin osan eväistä pusseilla siis) mutta aina olen heittänyt ajatuksen romukoppaan lähinnä siitä syystä että liikun ja treenan paljon enkä ole valmis siitä luopumaan minkään jauheen vuoksi. Enkä jaksa uskoa että jaksan riehua punttien kanssa jos en muuta syö. Enkä edes ala tässä spekuloimaan kuinka pahalta ja jauhoiselta niiden eväiden on maistuttava. Vaikka en ole edes ronkeleimmasta päästä, vetelen palkkarin kuin palkkarin ilman ilmeilyä.
Saahan tuollaisella kuurilla tuloksia, mutta jokin pykii mun päässä kovasti vastaan.

Tämä kaikki lähti siitä, että nyt toista viikkoa yritän syödä kaverini oppien mukaan. Tai se mitään uutta kertonut, käski jättää pullan ja turhan mussutuksen pois ja syödä fiksusti ja vain tarpeeseen. Helppo juttu, olenhan tunnettu kohtuudestani ja fiksuista ruokailutavoista. Jotain positiivista, tällä viikolla olen jättänyt syömättä pullaa ja sipsejä töissä vaikka niitä lähes vääryydellä eteeni tarjoiltiinkin.
Mutta siis ystäväiseni ei tehnyt tiukkaa ruokavaliota, sillä tarkoitus ei ole nyt saada mitään pikatuloksia jollain kuurilla mitkä sitten tulee korkojen kanssa takaisin. Eli pitäisi itse oppia tekemään niitä valintoja millä paino putoaa ja/tai pysyy kurissa. Ei nyt tullut yllätyksenä tämäkään asia, mutta jostain syystä sen toteuttaminen ei vaan onnistu. Ja tiedän myös aian tasan tarkkaan kuinka paljon ja mitä kuuluisi syödä. Jostain syystä en sitten kuitenkaan tee niitä valintoja.
Sen sijaan jumppaan kuin hullu, että voin syödä enemmän ja mitä sattuu.
Tämän takia nutraaminen kiinnostaisi, ei tarvitsisi tehdä niitä valintoja ja päätöksiä ruokailun suhteen kun päivän menu olisi valmis. Nutraus ei vain ratkaise ongelmaani pitkällä tähtäimellä.

Jos vaikka kokeilisi ruokapäiväkirjaa, ja heräisi siihen todellisuuteen mitä syö.

3 kommenttia:

 1. Liitelissä näky vajaan 30 € olevan. Mä olen kans kerännyt rohkeutta.. Jos sillä pääsis hyvään alkuun, eikä se ois kuin 5 pv.. saas nähä, josko musta tulee joskus tarpeeksi rohkea!

  VastaaPoista
 2. Tällä kuurilla ei tosiaan pysty kauhean tehokkaasti liikkumaan...lähinnä haen itse kai kadonnutta perspektiiviä ruokaan. Että vähämmästäkin määrästä saisi olla kiitollinen :-)

  -Veela

  VastaaPoista
 3. Suosittelen lockr.fi palvelua ruokapäiväkirjan pitämiseen, siellä kun on aika paljon ruokia valmiina kaloreineen päivineen :)

  Ja suosittelen ruokapäiväkirjaa! Mulla se on monesti auttanut takaisin raiteille palaamisessa.

  VastaaPoista