perjantai 27. toukokuuta 2011

Mitäs sitten syötäisiin?

Hirveä "nälkä", eikä mitään syötävää, olen nuollut jääkaapin ja muut komerot pohjia myöden, eikä löydy mitään hyvää. Tänään on liikunnasta lepopäivä, ja sen vuoksi olen yrittänyt syödä vähän kevyemin kun ei kulutustakaan ole. Kanasalaattia ja pari näkkäriä lounaaksi töissä. Kotona nopean siivouspyrähdyksen jälkeen sitten iltapäivä kahvi ja kaksi voikkaria. Nyt tekee jotain hyvää mieli, onneksi sataa niin en viitsi kipaista tuohon lähikauppaan ostamaan jotain hyvää. Toisaalta, jos lakkaa satamasta, haen lakkaa satamasta. Tai siis suklaata kaupasta. Siispä ryhdyin päivittämään blogia etten sorru epätoivoisiin tekoihin.

Paino heilahti eilen alkuviikon turpoilun jälkeen samaan missä oltiin viikko sitten perjantaina, hyvin kevyinä. Tänään aamulla sainkin sitten ihmetellä eilisiä terassiavais-ruokien jäämiä, ihan kuuden sadan gramman vahvuudella. Lienee turvotusta sangen suolaisista eväistä.
Turvotuksesta tulikin mieleen että aina välillä lueskelen blogeista kuinka tiukka salitreeni on aiheuttanut plussaa puntariin seuraavalle aamulle ja olen pitänyt sitä vain höpötyksenä. Nyt noin kolmen viikon yhden hengen kvalitatiivisen tutkimuksen perusteella joudun pyörtämään puheeni ja sanomaan että ettei se ehkä olekaan ihan täysin höpötystä. Jostain syystä olen innostunut treenaamaan salilla nyt vain noin kolme kertaa viikossa (aiemmin saatoin käydä 4-5 kertaa), mutta treeni on intensiivisempi, pidempi ja rankempi kaikin puolin. Jaksan paremmin kun on aina vähintään yksi lepopäivä, ja kun jaksaa tuntuu mielekkäämmältä, ja kun tuntuu mielekkäämmältä tulee keskityttyä ja niin edelleen. Ja sen seurauksena olen huomannut että treenin jälkeisenä aamuna (treenailen yleensä siis iltapäivällä, alkuillasta) paino on plussalla puolesta kilosta kiloon. En yleensä tankkaa ruoan suhteen salipäivinä, tai no oikeammin sanottuna tankkaan silloin kun tankkaan, ruokavaliolla ei ole ollut merkitystä tuohon painon heittelyyn.
Tästä kimmastuneena päätin ottaa itsestäni vyötärön ympärysmitat, ensimmäistä kertaa ikinä. En ole lukemia pelännyt, en vain ole saanut aikaiseksi mittaamista. Saa nähdä näkyykö muutoksia niissä numeroissa. Jos sitä vaikka kerran viikossa ihmettelisi sitä mittanauhaa puntarin lisäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti