lauantai 28. toukokuuta 2011

Ajantappoa

Mulla on tylsää. Eilen oli nälkä ja tänään on tylsää. Tuntuu että kuulostan 5-vuotiaalta. Tai sitten olen vaan tyypillinen kaikkimullehetinyt-sukupolven edustaja jolle mikään ei riitä.
Blogger näyttää jumivan taas, on näemmä hukannut kaikki lukijat? Pikainen kierros blogistanissa tosin osoittaa, että ne on kadonneet kaikilta. Vaikka ei sillä, enpä niitä juuri katsele, mutta se on ollut se ainut väripilkku omassa blogissa, nyt näyttää virallisesti valjulta.
Selailin muuten tylsyyksissäni erilaisia sivumalleja läpi, ja suunnittelin vaihtavani pohjaa. Mutten sitten halunnutkaan, kun jotenkin tällainen valju ja tylsä kuvaa meikäläistä parhaiten. Hehheh.

Ai niin, ja sellasen huomioin tein, että olen tosi huono blogisti, eikä muista käydä katsomassa vanhempia postauksia kommentteja silmällä pitäen, en siis tahallani ole leikkinyt mykkäkoulua, mutta vilkaisen yleensä vain uusimman postin, enkä esim käytä kommentit-sivua lainkaan normaalisti. Ja näin ollen vanhempiin teksteihin nakatut viestit jää lukematta. Sorppa. Lupaan parantaa tapani.

Mitäs sitten? Viime aikoina on tullut avauduttua enemmän eväs ja jumppa-asioista, päivitetäänpäs muuta elämää. Keittiömestarin kausi on alkanut, joten musta on käytännössä tullut leski. Tai käyhän se täällä mun luona pari kertaa viikossa pyörähtämässä,lähinnä päivittämässä työjuorut ja juomassa kupillisen kahvia ja poistuu sitten taas. Koen olevani huono tyttöystävä kun asia ei pahemmin häiritse? Varsinkaan näin valoisalla vuodenajalla, kun tuntuu että kaikenlaista touhua löytyvän muutenkin. On kavereita nähtävänä ja lenkkejä tehtävänä (oho, sehän rimmas).

Aiemmin tänä vuonna kriiseiltiin niin epäilin etten olekaan miniämateriaalia, kun Keittiömestarilla ei ole mitään innostusta siihen suuntaan, että tapaisin hänen perhettään. Tänä kesänä on hänen siskonpojan ripille pääsy, ja oli puhetta että lähtisin mukaan että tapaisin koko perheen. Että jotain käännettä havaittavissa. Tänään viikon virallisena työjuoru/kahvihetkessä Keittiömestari kysäisi haluaisinko lähteä ensi viikonloppuna käymään siskollaan, kun sisko on lomalla ja sisarukset suunnittelisivat rippimenua (Keittiömestari on ilmeisesti keittiövuorossa niissä juhlissa?). Olisi kuulemma mullekkin mukavampi, että tuntisin sitten itse juhlissa edes jonkun, Keittiömestarin veljen lisäksi (sen olen tavannut ennen joulua). Kuulostaa ihan fiksulta, varsinkin jos Keittiömestari on koko päivän keittiössä, voisi meikäläiselle tulla tukalat oltavat ventovieraiden keskellä. Tästä tulkitsin että kaipa tuo meikäläistä ajattelee ainakin jossain välissä, kun on hoksannut mun viihtyvyydestä huolta kantaa?
On mulla vissiin ihan ihku (työnarkomaani) poikaystävä :)

2 kommenttia:

 1. Hyvähyvä, ei ees tarjonnu sulle mahdollisuutta päästä kauhan varteen! Bravo

  VastaaPoista
 2. Nooh, mä en niin juhlis sillä tiedolla etten pääse kauhan varteen. En nimittäin tuon kanssa pääse koskaan :D
  Koko tän vuoden ja kahden kukauden aikana se on tasan kerran maistanut hyvin pienen palan mokkapaloista joita tein. Muuten se ykskantaan kieltäytyy kaikesta mun tekemästä eväästä.

  Vaikka luulis että tällänen pallero ruuminrakenne toimisi referenssinä sille, että osaan thedä syötävää ruokaa, mutta ei...

  Mutta en valita :D

  VastaaPoista