perjantai 20. toukokuuta 2011

Blanco

Tää on niin tätä. Kun sätkin altaassa ja olen vaipunut sangen zen-henkiseen tilaan virtaa päähäni vaikka mitä aiheita ja juttuja tänne blogiin. Ja sitten kun pääsen koneen ääreen, en muista mitään. Höh.
No mitäs tässä sitten on oikein touhuttu tällä viikolla? Salijumppaa, työjuttuja, vesijuoksua. Ai niin, sunnuntaina menen Naisten Kympille, mutta tilaisuus on ennemmin sosiaalinen kuin urheilullinen sillä meitä lähtee töistä porukka kävelemään matkan. Ja siellä esiintyy Apulanta!

Mutta tuosta vesijuoksusta, onko kellän kokemuksia vedenkestävästä mp3-soittimesta? Olin tänäänkin ainut ihminen koko uima-hallin allasosastolla, ja siinä ympyrää kun aikansa juoksentelee saattaa kyllästyä jopa kuuntelemaan omia juttujaan. Vaikka ei sillä, eipä ne kanssakastujat paljon viihdytä vaikka niitä siellä olisi.
Joten ajattelin kaivella jostain itselleni tosiaan märkää kestävän soittimen, ja unelmani olisi ladata siihen sitten vaikka joku äänikirja? Itse juoksentelu on niin puuduttuvan tylsää, etten tiedä viihdyttääkö musiikinkaan kuuntelu kovin pitkään, mutta jotain etenevää tarinaa voisi kuunnella?

Niin ja ain niin. Maanantaiaamusta tähän aamun oli painoni tippunut kilon. Enkä ole laittanut ruokailujen eteen tikkua ristiin, päin vastoin itse asiassa. Vai mitä sanotaan siitä, että olen tälllä viikolla syönyt kolmesti ranskalaisia? Ja friteerattuja sipulirenkaita, majoneesia, fajitaksia? Tuntemattomia ovat painonputoamisen tiet. Mikäli kuunliikkeitä on uskominen, nyt pitäisi olla turpein aika kuukaudesta muutenkin?
Noh, nautin tilanteesta enkä viitsi ylianalysoida. Tulee vaan pää kipeäksi!

2 kommenttia:

  1. Jos kävit juuri vaakaa edeltävänä päivänä vesijuoksemassa, se saattaa paljolti selittää yllättävää painonpudotusta. Vesijuoksu laittaa kehon nesteet liikkeelle itsellä olen huomannut, että vaikutus saattaa olla jotain 700-800 gramman luokkaa.

    VastaaPoista
  2. mä käyn sen 3-4 kertaa viikossa vesijuoksemassa, ja mun kroppa on siihen vissiin tottunut. Tai enää se ei suuremmin vaikuta.. Mutta hetken kesti sekin ilo, tänään paino oli +1200gr verrattuna tuohon alimpaan :)

    Eilen unohtui juominen naisten kympillä ja tänään oli kuukauden turvokkain päivä muutenkin, mutta olipahan taas positiivinen viikon aloitus (sanan varsinaisessa merkityksessä ;) )

    VastaaPoista