tiistai 1. helmikuuta 2011

Kooma

Kuinka paljon voi ihmislasta väsyttää? Viime yö meni kuunnellessa naapureiden juhlintaa, joskus puoli neljän aikoihin olen viimeisen kerran katsellut kelloa ja laskeskellut kuinka monta tuntia on vielä herätyskellon soittoa. Työpäivä meni kuolaa valutellessa suupielistä kun en väsymykseltäni jaksanut suuta pitää kiinni (tai ainakin siltä tuntui). En jaksanut edes oikein kahvia juoda.

Vanhaksi tässä on selvästi tultu. Hyvin, hyvin kaukaiselta tuntuu ne ajat kun jaksoi baarissa riehua tappiin asti, nuokkua muutaman tunnin ja mennä vaikka kouluun. Toisaalta, eilen oli hurja päivä salilla ja kroppa huusi lepoa muutenkin.

Josta tulikin mieleeni että tarvitsisi miettiä uutta saliohjelmaa. Olen tehnyt tässä reilun kuukauden kahta koko kropan ohjelmaa vuoropäivinä. Se on tuntunut tosi hyvältä, mutta tapana on ollut vaihtaa ohjelmaa kahdeksan viikon kohdalla. Mistähän lie tuokin tapa jumittunut korvien väliin?
Mutta siis uutta saliohjelmaa vailla tässä ollaan. Tykkään tehdä aina koko kropan läpi samalla treenillä. Muutamaan kertaan olen kokeillut tehdä kaksi tai kolmejakoista mutta silloin vaan tuntuu että treeni jää jotenkin vaiheeseen jos vaikka vaan yläkroppa on jumissa?
Nykyisessä ohjelmassa on toisena päivänä laitejumppaa tyttöpainoilla, ja toisena päivänä sitten enempi vääntöä vapailla painoilla. Ohjelma(t) on makuuni sangen monipuolinen(-sia),  koska helposti myös tylsistyn. En jaksa samoja juttuja kovinkaan pitkään, sen takia se ohjelmakin ehkä vaihtuu niin usein?
Haluaisin jatkaa jollain samantyylisellä, ainoa vaan että laiteosasto loppuu kesken, lähes kaikki härvelit on nykyisessä ohjelmassa käytössä.

Kävi mielessä sellainenkin, että tekisin yhtä kunnon ohjelmaa, ja sitten toista, vaikka enempi yläkroppaan keskittyvää ja lyhyempää treeniä jolloin voisin jatkaa juoksumaton selätystä ihan kunnolla? Ongelmana vaan, että salilla on tosiaan vain yksi matto ja jos siinä sattuu sitten joku toinen treenailemaan en millään viitsisi jäädä nurkkiin pyörimään ja odottamaan sen vapautumista? Hankalaa etten sanoisi.

3 kommenttia:

 1. http://polenkatreenaa.blogspot.com/2011/01/gofatgo-treeniohjelma.html

  Minun mielestäni tuo GFG:n treeniohjelma on ollut varsin hyvä. Kokeilehan pari treeniä ;)

  VastaaPoista
 2. Ootko koskaan ajatellut kokeilevasi functional trainingia? Sillä saa vähän erilaisia liikkeitä samoilla vehkeillä :)

  VastaaPoista
 3. Tänks tytsyt :D
  Kummankin ideat meni jatkojalostukseen...

  VastaaPoista