keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Pahoja juttuja

Viime viikolla jäi saleilut räkätaudin vuoksi, tällä viikolla ne näyttää jäävän välistä koska tunnit loppuu vuorokaudesta. Tai tulin kotiin vartti sitten syömaalta, eilinen meni myöhäiseksi myös. Yksi projekti valmistuu ensi viikolla, joten nyt on hiottava kuviot kuntoon. Huomaan että töissä väsyttää ja ketuttaa.

Tänään alkoi ruokiksella kuuppaa kiristää sen verran että poistuin ulos, tarkoituksena oli kävellä parin kilsan lenkki (olin ottanut toppavaatteet mukaan kun tiesin että päivällä on noin tunnin mittainen ruokis). Kävelin noin vartin, ja käännyin takaisin. Keuhkot teki tenän. Ei näytä pakkanen sopivan astmaatikolle ei.
Ei muuta kuin takaisin pelipaikalle ja työ käyntiin. Iltapäivällä joku ystävällinen sielu kävi hakemassa kahvipullaa ja meikäläinen teki työtä käskettyä ja veteli voipullan. Ja varmaan toistakymmentä fasupalaa kun ne siinä tyrkyllä oli. Mutta hei, olin sentään syönyt mysteerimättöä lounaaksi (riisiä, kevyt jauhelihaa, kasviksia, ei makua) joten koin olevani oikeutettu.

Huomenna sentään bellyyn, jotain liikettä tällekin viikolle.
Otsikon takaa löytyvä biisi. Ei uppoa vampyrillokset meikäläiseen, mutta tuo biisi kyllä saa (positiiviset) kylmät väreet kulkemaan pitkin selkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti