sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Syö sanasi ja laihdu!

Eilen mulla oli ainakin kahdeksan loistavaa ideaa postauksiksi, mutta päivä oli niin kiireinen, etten ehtinyt tähän koneelle istumaan vaan ajattelin että postaan sitten huomenna. No tänään on se huomenna ja olen nyt tässä vartin verran pyöritellyt lusikkaa tyhjässä kahvikupissa ja odottanut ajatusta saapuvaksi.

Yhden asian kuitenkin muistan eilisestä. Tapana ei ole ollut sanoja syödä, mutta nyt se on tehtävä. Olin jokseenkin vakuuttunut että nyt on hyvä yksityisetsivä menty pilamaan kun Juha Veijonen ei ole enää Vares. Pilaamaan my ass, Antti Reini oli loistava. Olin tuon Pahan suudelman lukenut ja itse asiassa kuunnellutkin yhdellä Seinäjoelle suuntautuneelle yhden hengen roadtripillä mutta en siltikään muistanut oliko ns hovimestari murhaaja. Näin ollen lopputuloksen jännittäminen säilyi tappiin asti.
Tähän samaan hengenvatoon on sanottava että onko se hiton Leppilampi tungettava joka leffaan? En tykkää. JA se oli sitäpaitsi ihan liian nuori ollakseen uskottava toimittaja Ruuhio. Sanokaa mun sanoneen. Entinen inhokkini Jasper Pääkkönen sen sijaan oli aivan loistava Kyypakkaus. Jotenkin se v*ttu karkaa sieltä Pääkkösen suusta niinkuin sen kuuluukin. Mutta kuka kirjoja lukenut muistaa, eikö Kyypakkauksen nimi tullut tatuoinnista? Nyt kun Pääkkösen kaulaa korosti skorpinoni. Saatan muistaa väärin, mutta epäilen vahvasti :)

Elämään kuuluu muuten hyvää, treeneissä nousee painot ja paino tippuu vaa'alla. Elettävän viikon keskiarvo-paino on 600gr vähemmän kuin edellisen. Olen tyytyväinen. Salaa olinkin suunnitellut noin 500gr viikkopudotusvauhtia tälle keväälle ja se näyttää toteutuvan vaikken juurikaan ponnistelisi.  Tai jos ponnistelua on kebab ranskalaisilla, mäkkärieväs, laskiaispulla, Pandan suklaakarkkipussi, 300gr irtokarkkeja ja äidin tekemä tiramisu x2, niin silloin olen ponnistellut. Ja kovasti. Mutta en tosiaankaan syönyt tuota kaikkea yhteänä päivänä joten karkkipäivä ideologia on hiukan tuuliajolla.  Edelleen kaipailen kaupanhyllylle erikoistarjoukseen itsekuria? Onko kukaan nähnyt?  Oi kiltti (herkku)peikko, olen niin heikko.

Operaatio juoksumaton selätys jatkuu. Tosin eletyllä viikolla olen kohdannut maton vain kahdesti ruuhkan ja aikatauluongelmien vuoksi. Eilen lönkyttelin menemään jälleen kolme varttia tyyliin 5 min juoksua, 2min kävelyä. Se tuntui jälleen vähemmän pahalta. Juoksumatosta tulee vielä joskus mun kaveri. Ja sitten kun se kaverina muhun luottaa, mä selätän sen [insert pahanilkinen nauru].

5 kommenttia:

 1. Kyypakkauksellahan on kirjoissa käsivarressa sahalaitatatuointi, josta siis nimikin tulee.

  VastaaPoista
 2. Kiitos tiedosta!
  Muistin siis oikein että tatuoinnista se nimi tuli, mutta annoin sen kaulan kuvan sekoittaa ajatuksiani liikaa :)

  VastaaPoista
 3. Leppilammesta samaa mieltä. Ei oikein uskottava muussa kuin toivottoman nyhverön roolissa. Pitääpä käydä kattoon tuo Vares.

  -Veela

  VastaaPoista
 4. Ei sytytä minuakaan Leppilampi, liian kaunis poika jotenkin. Hieno viikkopudotustahti sinulla, onnittelut!

  VastaaPoista
 5. Hih, yhteinen inhotuksemme, Leppis Miksu :)

  VastaaPoista