sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Tuloksia ja vaateongelmia

Keittiömestarilla on ilmeisesti pms, jostain se möksähti ja lähti omaan kotiinsa. Menköön. Saan viettää rauhassa aurrinkoista sunnuntaita ja laskea painon keskiarvoja. Viime viikon plussa-agstissa se jäikin tekemättä, tarkoituksella, mutta tänääne sen laskin.
Menestyksekkään viikon 5 tulokseen tuli (agsti)viikolla 6 plussaa kaiken kaikkiaan 700grammaa. Viikon 7 keskiarvo sen sijaan oli 500g vähemmän kuin agstiviikon, eli viikkoon 5 verrattuna olen 200gr painavampi. Ei pöllömpi tulos mässäilyn ja liikkumattomuuden jälkeen. Käsi ylös ketä pysyi kärryillä tuon matemaattisen logiikan? Tulokset pyörii itselläni Excel-taulukossa, joista niitä on sangen kätevä seurata. Kaiken kaikkiaan siis, tyytyväisiä täällä ollaan. Varsinkin kun töihin on palaamassa rutiini ja salillakäynti maistuu jälleen (ja hormonaaliset turvotuksetkin on taakse jäänyttä elämää) uskon vakaasti viikon 8 olevan hyvä viikko laihtumista silmällä pitäen.
Banaanidieettikin toimii, kuulemma, jälleen. Paino on Keittiömestarilla tippunut reilussa viikossa jälleen noin kilon. Itse asiassa, jotain eroa on silmin ehkä myös nähtävissä? Ainakin jos tarpeeksi siristelee.

Kävin eilen shoppailemassa. En edelleenkään osaa shoppailla huvin vuoksi, vaan vasta tarpeen mukaan. Nyt ongelmana on, ettei minulta edelleenkään löydy oikein sopivia housuja. Muutamat farkut löytyy, mutta välillä tilanne ja mieli vaatisi jalkoihin jotain muuta kuin denimiä. Viimeksi olin tämän saman tilanteen kohdilla joskus syyskuussa, enkä millään löytänyt istuvia housuja. Ne mitkä olisi ehkä olleet lanteilta ja mahasta sopivia, no, ne ei nousseet reisistä ylös. Vastaavasti, mitkä istui reisistä, oli auttamattomasti isot vyötäröltä. Ajattelin että näin puoli vuotta myöhemmin olisi joko muoti tai meikäläisen kurvit tasoittuneet, mutta ei. Sama tilanne edelleen. Jatketaan sitten ilman housuja, nih. Yhden paidan löysin, koko 42 olisi ollut istuva ja sopiva (oumaikaad sinänsä), mutta halusin ottaa kokoa isomman, sillä sain päähäni vision miten paitaa aion käyttää. Istuvien paitojen löytäminen on melkein yhtä haasteellista kuin alaosien, sillä tuo etuvarustus tarvitsee vielä sellaisen keskikokoisen lainapeitteen, vaikka muuten maha ja käsivarret on kutistuneet.

Mitä tästä opimme? Kun uusi saliohjelma on vielä hiomaton timantti, pitää siihen varmasti lisätä joku reisiä ja tissejä pienentävä osuus.  Hmm. Taidan tänään jumppailla kuitenkin vielä kerran vanhan ohjelman toisen osan läpi, ja huomenna aloittaa uuden elämän uudelle ohjelmalla. Vinkkejä ongelmaosien treeniin toivotaan, ellei peräti vaadita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti