sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Heipähei,

hyvää iltaa, Nalle Luppakorvaa toivottaa.. Joo. En laula enää.
Tiistaista asti olen näemmä mököttänyt ja leikkinyt mykkäkoulua blogin suhteen. Eipä tässä ole kummempia tapahtunut, kadonnut sali-innostus on löytänyt takaisin lopullisesti.
Eilen aamulla kun lämpötila on jollain tapaa säädyllinen, kokeilin lenkkeilyä ulkoilmassa. Oli liian paljon päällä ja reitti liian mäkinen tälleen aloittelijalle, joten kävelyksihän se meni. Päätin korvata pieleen menneen juoksutreenin salitreenillä, ja kiitos kysymästä, se meni putkeen. Ja koppuvaiheessa ilmestyi ja aiemmin mainittu opetuslapsenikin sinne joten tulihan suoritettua loppuveryttelyt crosstrainerilla oikein pitkälllä kaavalla (eli käytännössä juoruiltua).

Mulla on suupielet auki. Tavaksi on tullut napata aamulla vesilasillisen kera monivitamiinivalmiste (Multitabsia tms), joten mistään välittömästä vitamiinipuutteesta sen en usko johtuvan. Eikä se johdu myöskään liiasta pussailusta, mitä duunikaveri yritti ehdottaa syyksi kun asiasta perjantaina marisin. Ärsyttävää. Onko kenelläkään kikkaa tarjota takataskusta vaivan hoitoon. Bebanthenilla olen yrittänyt rasvailla, mutta se on hiukan ällön makuista...

Ai niin, kirjauduin kerran jo joskus ehkä joulukuussa sinne HeiaHeiaan, mutta en sitten aikuisten oikeasti jaksanut alkaa käyttämään/täyttämään. Aikani kuluksi sitä äsken naputtelin, lähinnä eletyn viikon tietoja. Täytyy katsoa jos tuosta enempikin innostusi tällä kertaa.
Mutta nyt ranskanleivän pariin. Laihduttaminen jatkukoon taas huomenna, tänään nautin Keittiömestarin ostamasta vaaleasta höttöleivästä vielä iltapalaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti