sunnuntai 13. helmikuuta 2011

The Gorgeous Blogger

That's me! Kysykää vaikka sateenvarjomieheltä. Kiitos, kiitos. Tämä tuli niin yllättäen ja pyytämättä.

"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle,jotka mielestään sen ansaitsevat."

 Milloin aloitit blogisi
Näemmä 21.11.2009. Jumaleissön, onko siitä jo niin pitkä aika?

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea blogisi käsittelee
Ööh.. Tuota noin niin.. Tää kysymys olisi ollut helmpompi monivalinta-versiona? Pääasiassahan täältä taitaa kuitenkin löytyä salijumppatilitystä ja narinaa puuttuvasta itsehillinästä eväsasioissa. Lisämaustetta tietysti tuo Keittiömestari ja parisuhdekuviot. Niin ja unohtamatta niitä klassisia diipadaapa-postauksia joilla ei ole mitään tekemistä minkään kanssa. 

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin
Tää on aika vaikea kysymys näinkin kauniille, älykkäälle ja ennenkaikkea vaatimattomalle henkilölle. No yksi asia mikä varmasti pistää silmään, on kuvattomuus. Pieni kotikoodaaja asuu meikäläisenkin sisällä eikä kuvien tms puuttuminen ole varsinaisesti taidoista kiinni, tykkään vaan siitä että teksti on pääosassa. Tiedän että monen mielestä se on tylsää, mutta minkäs teet. Siksi en muuten tähänkään liitä tuota plakaattia mikä tämän palkinnon myötä olisi tullut. Lahjoitan palkintorahat hyväntekeväisyyteen, hehheh.
Toinen poikkeava seikka lienee, että vaikka kerronkin täällä painonpudotusharjoituksista ja painonnostoharjoituksista, kummastakaan en ole tarjoillut lukemia. Tai olen kertonut ihan alkuun vissiin jotain viitteitä omasta alkupainosta, mutta sen jälkeen vain jotain viittauksia mihin suuntaan ollaan menossa. Haluaisin olla tuijottomatta lukuja (morjens vaan, joka aamu ja ilta vaa'alla ja silleen) joten jätän ne omaan arvoonsa. Ne on kuitenkin vaan numeroita.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen:
Ennen aloitusta kommentoin useaan eri aihelaueen blogiin anona, ja tein sitten Blogger-tunnukset että erotuin ns massasta. Siitä se ajatus sitten lähti avautua ihan oma-aloitteisesti. Niin ja tälleen lukivikisenä tällaiset vapaat kirjoituharjoitukset tekee vain ja ainoastaan hyvää.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi:
Oikeastaan olen aika tyytis olotilaan täällä blogimaailmassa. Tietysti välillä tekisi mieli kääntää kelkkaa milloin mihinkin suuntaan, muttei sitten aikuisten oikeasti kuitenkaan. Ja kun blogilla ei ole varsinaisesti tavoitetta (maailman valloitus tms pieni ja huomaamaton asia), niin asiat on täällä Kirsulandiassa hyvin. Niin paitsi välillä tekee mieli vaihtaa blogin nimi Kirsulandiaksi mutta Ajatuskatkos on silti mun lemppari.

Ja sitten ne viisi palkittavaa. Taidan pyrkiä tyrkkäämään tämän eteenpäin omasta mielestäni viiteen hyvin erilaiseen mutta silti niin kovin mieleiseen blogiin.
elämää ja vaavihaaveita, koska T räjähtää kohta ;o)
Kasva jo aikuiseksi, blogi jossa eläkesuunnitelmat meets paha suunnitelma vaan voi yksinkertaisesti pelastaa päivän.
25, run, Forrest, run!
Ikisinkku, rakkautta Rovaniemeläisittäin
Nollavaimo, koska elämä on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti