tiistai 22. helmikuuta 2011

JMS raporttia

Eilen huomasi salilla että nyt vietetään hiihtolomaviikkoa. Sain jumpata yksin. En valittanut, vaan väänsin salin stereoita kovemmalle.
Koska olin yksinäni, sain jumpata yläkerran (kädet, vatsat, kyljet, selät) ihan rauhassa. Aluksi ajattelin kokeilla kuinka paljon irtoaisi jalkaprässissä, mutta sitten kuulin juoksumaton viekkaan kutsun.
Aikaa meni matolla jälleen 45 minuuttia, ihan koko aikaa en hölkkäillyt kun edellisistä mattotreffeistä oli jo yli 2 viikkoa (!?!). Vauhti oli edelleen luokkaa mummot-köpöttää-rollaattorin-kanssa-peruuttaen-ohi. Vauhtihan se on mikä tappaa, ei matka. Ja koska tavoitteena ei ole mitään aikaa, sallin itselleni hitaasti kiiruhtamisen.
Taas pitäisikin miettiä tuota tavoitetta, että mitähän kohti sitä tässä pyristelisi. Tuntuu olevan ikuisuusongelma meikäläiselle. Hirveellä tohkeella painan salillakin, ilman mitään kultajyvää mitä tavoitella.
Vaikka tuo tavoitteiden puute vissiin jatkuu töihinkin, näytän haalivan kaikkia pieniä projekteja sieltä suun täältä. Eipä tuo sinänsä haittaa, työni on onneksi sellaista että pieni säätäminen on vaan tervetullutta.

Säätämisestä tuli mieleeni, eilen tuli puhetta Keittiömestarin kanssa että voitaisiin käydä sanomassa päivää hänen porukoilleen tässä joku kaunis pidennetty viikonloppu. Äiti ja Isä Keittiömestari siis asustelevat reilun 900 kilometrin päässä, joten ihan joka viikonloppu ei viitsi poiketa. Ja vielä ei olla kertaakan käyty. Sanoin että mielelläni lähden, en ole koskaan niin korkealla Suomessa käynyt ja tottakai haluan tavata toisen vanhemmat kun Keittiömestarikin on kiltisti käynyt mun porukoita viihdyttämässä. Tänään mainitsin asiasta sen verran että kysyin onko ajankohdasta mitään hajua, osaisin pomoa varottaa siitä että vonkaisin niille päiville virkavapaata (lomat on kulutettu ja buukattu jo moneen otteeseen). Ei olla kuulemma hetkeen menossa. On liikaa töitä, ja liian vähän töitä. Ekä liuta muita ihme selityksiä. Ja sitten ne sanoo että naiset on vaikeita!
Joopajoo. Eikä mun mielestä edes tapeltu, ilmeisesti? Tai sitten en ole vaan miniämateriaalia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti