maanantai 20. syyskuuta 2010

Tyttö-huttua

Kuten otsikosta voidaan päätellä, älkööt raavaat miehet ja tyttösoopailulle immuunit naikkoset vaivautuko.
Eli kriisiä pukkaa. Eka kertaa. Tai siis no kun näitä mun tekstejä lukee, niin tuntuu lähinnä että seilaan kriisistä kriisiin. Mutta nyt olis eka parisuhde-kiipeli tiedossa. Tosin tuo tiedossa- termi vaikuttaa siltä että se olisi vasta tulossa, mutta hyvin vahvasti se on jo täällä.
Keittiömestari ja allekirjoittanut on kumpikin vähän väsynyt. Lähinnä töihin ja sitten kanssa tähän jatkuvaan elämän sovitteluun.
Toinen haluaa muuttaa maalle ja perustaa perheen sinne. Toinen haluaa asua nykyisillä nurkilla eikä se lapsikatraskaan nyt ehkä ihan omimmalta vaihtoehdolta tunnu.
Ehkä tää on tällainen puolen vuoden koettelemus kun ollaan todettu ettei tää oo ehkä enää kevyttä deittailua vaan pahasti vaikuttaa ihan aikuisten ihmisten suhteelta. Ja kun toinen on niin ihana, lataa siihen kaikki omat unelmansa, kuinka tavoittamattomia ne sitten ikinä onkaan. Tai mistä mä tiedän. Elämässäni eka kertaa olen tämmöisen pähkinän itselleni kehittänyt purtavaksi.
Aiemmissa suhteissa olisin nostanut jo kytkintä, tai se toinen olisi tehnyt niin. Aiemmin ei ole ollut tällaista "tahtotilaa", business-slangia lainatakseni, jatkaa suhdetta vaikka onkin myrskynmerkkejä havaittavissa henkisessä taivaanrannassa.

Tää karkaa jo niin ontuviksi kielikuviksi, taidan lopettaa. Ajattelin vaan kokeilla jos kokisin valaistumisen kun kirjoitan fiiliksiäni "ylös". Note to self, ei toiminut ainakan vielä. Seuraavaksi kokeillaan tv-terapiaa, sieltähän alkaa Nurse Jackie(Nelonen) ja sen jälkeen Hung (tv2).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti