sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Herkät kädet

Voi kuulkaas kullanmurut. Elämäni on saanut tarkoituksen. Tai helpotuksen. Tai jotain. Alkoipa tämä taas mullistavasti, mutta näillä mennään. 
Alustuksena, kuten otsikkokin kertoo, ajoittain kärsin siitä että käteni tai oikeastaan kämmenet on herkät. Niihin siis sattuu hyvin helposti ja saan niihin myös mustelmia (joka yleensä herättää ihmisissä ihmetystä, tätä vissiin harvemmin sattuu) ja kovettumia pienestäkin kulutuksesta. Ei järin tyttömäistä kun kädet on kuin, hmm, no jollain raavaalla miehellä joka on tehnyt jotain sellaista mistä on saanut kädet kovettumille.
No anyways, salilla käyminen on tehnyt välillä kipeetä, muutenkin siis kuin henkisesti. Eipä tee enää. En tiedä miksen aikaisemmin ole asiaa tajunnut. Sali-rukkaset. Vaaleanpunaiset nahkaiset salihanskat. Rukouksiini on vastattu. Viime aikoina kehitys on ollut jumissa, lähinnä sen takia että käsiin sattuu vaikka voimaa ehkä riittäisi. Eilen testasin uusia käsineitäni ja voi autuus. Treeni kulki ja sadesäässä paistoi aurinko. Tosin riesana on nyt julmettu lihaskipu kun kiusasin itseäni ehkä vähän turhankin reippaasti. Tänään täytyy ehkä käydä vähän palauttelemassa.

Palauttelusta tuli mieleen, että paino on karannut puoli kiloa ylöspäin. Ei kyllä tarvitse kysyä miksi. Perjantaina; pullaa, suklaata, sipsiä. Lauantaina; hampurilaista ja ranuja, illalla sipsejä, juustoa, jäätelöä. Itsekuri syömisten suhteen? Onko kukaan nähnyt? Mietin jo vahvasti pitäisikö kokeilla sitä GFG-haastetta, kun ruokailut olisi niin rajattuja ei tulisi ehkä lähdettyä lapasesta niin helpolla? Mutta entäs sitten neljän viikon päästä? En oikein noista kuureista silleen piittaa, kun niiden loputtua paluu entiseen on kuitenkin enemmän kuin todennäköistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti