keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Ja ne virheet vaan jatkuu...

Kävin tänään plastiikkakirurgin juttusilla ja ajattelin korjata nenäni ja laittaa takalistoon implantit.
No ei vaines. Olen täälläkin vissiin joskus tilittänyt että etuvarustusta löytyy enempi kuin olisi tarvis ja siitä on poikinut niska- ja hartiavaivoja. Kävin siitä naukumassa omalääkärille joka ystävällisesti kertoi että rintojen pienennys operaatioon hän voi kirjoittaa lähetteen, ja että se lähete sitten käsitelläänkin, kun BMI on alle 30. En tiedä sitten kuinka virallinen tai eettinen ratkaisu tuo oli, mutta täysin ymmärrettävä. Pitää saada liiat läskit pois jotta nähdään onko tissit oikeasti isot. Hih. Kävin sitten aikanaan kun tuon maagisen lievän lihavuuden piiriin kun pääsin vonkaamassa uudestaan lähetettä ja sen sainkin.
Tänään oli sitten vuorossa tosiaan kirurgin arvio leikataanko ja kuinka paljon leikataan (siihen ei oikeastaan saa itse päättää ilmeisesti jos Kela lystiä on kustantamassa). No aikansa siinä punnittuaan ja pähkäiltyään tuli lääkäri siihen tulokseen että etuvarustus on kuihtunut liiaksi jotta se katsottaisiin niin haittaavaksi jotta saisin Kelan mukaan maksajaksi. Asia ei vielä ollut ihan varma, vaan kirurgi vie caseni meetingiin missä sitten punnitaan että olenko oikeutettu vai ei (ja jos tuossa meetingissä on yhtään Kelan lääkäriä voidaan vastaus jo arvata!).

Ei tullut yllätyksenä että olen kutistunut, huomaahan sen vaatteistakin kun napitetut paidat istuu kauniimmin ja liivit on jääneet isoiksi. En vaan olisi uskonut että olen pienentynyt niin paljon. Palataan edelliseen postaukseen ja todetaan jälleen että täytän vasta vuoden päästä 30 vuotta ja rinnat roikkuu kuin kansallispuvun essun taskut. Höh. Tietysti pitäsi olla onnellinen että olen kutistunut kauttaaltaan, mutta jotenkin on vähän kaksijakoinen fiilis. Toisaalta olisi ollut ihanaa saada jotenkin normaalit rinnat, toisaalta olen tyytyväinen että vältin kirurgin veitsen ja yleisanestesian vaarat (tai no vaarat ja vaarat, mutta ei se koskaan hyvää tee). Ja onhan noi niskakivutkin helpottaneet, oon vaan ajatellut että se johtuu armottomasti yläselän treenistä salilla!

4 kommenttia:

 1. Kerrohan sitten miten käy, että mitä raati päättää. Mä nimittäin odottelen itse leikkauspäivää, sen pitäisi tässä olla edessä mutta en vaan tiiä tarkalleen että koska :)

  VastaaPoista
 2. Rinnat palautuvat painonmuutoksista aika hyvin ajan kanssa, etenkin kun ikää ei ole kamalasti kertynyt. Frantsilan yrittitilan voidetta kannattaa kokeilla, jos essuntaskumaisuus uhkaa! Ja vähänkö olen kateellinen vaatekokojesi suhteen(prkl.)

  -Veela

  VastaaPoista
 3. Sanumaria; ei mua pitäis villit hevosetkaan kertomasta kuinka käy :D

  Veela; täytyy vissiin joo ottaa joku voide käyttöön, muuten nää essun taskut uhkaa jäädä vyön väliin :D

  VastaaPoista
 4. Höh. Kyllä ne normaalit tissit olis toivelistalla mullaki, mutta ilmassa on merkkejä siitä, että essun taskut alkaa kutistua täälläkin. ei vielä pahasti, mutta aloin kirjoituksesi myötä kyllä huolestua omistakin mahdollisuuksista leikkuriin.

  Toivottavasti sulle järjestyy paras mahdollinen ratkaisu. Joko tissit terhakoituu tai sinne leikkuriin pääsisit. Jäämme odottelemaan uutisia.

  VastaaPoista