torstai 16. syyskuuta 2010

??!!

Miksi jokaikisessä jumpparyhmässä paikkaa ja aikaa katsomatta on joku räpätin-täti joka katsoo oikeudekseen kailottaa asioitaan kaikille ja koko ajan? Hiljaa rivissä! Ketään ei oikeasti kiinnosta kuulla kolmatta kertaa mille tunneille olet ilmoittautunut ja kuinka raskaaksi tämän koet ja kuinka viime viikolla piti vatsat jättää väliin että ehtii Prismaan.

Miksi jokaikisessä jumpparyhmässä - tähän ehkä vaikuttaa paikka ja aika, en usko että noissa isommissa ketjuissa (Sats, Elixia, jne) on näitä, tai en tiedä, en oo koskaan käynyt- on niitä tätejä jotka tulee sinne lähinnä vaan hengailemaan. Ollaan niin lihavia ettei tarvi vatsoja tehdä. Kun muut kaivaa mattoa esiin, niin nää eräät voi vaikka lähteä Prismaan ostamaan vähän pullaa kun ei pystytä tekemään vatsoja. No ei kai niitä ikinä pysty tekemäänkään jos ei ikinä edes kokeile.

Miksi mä en osaa liikuttaa ylävatsaa ja alavatsaa eri aikaan? Mulla liikkuu vaan yksi ja sama maha vaikka kuinka yritän.

Miksi tunneälyinen mieskollegani halasi mua tänään? Hittolainen, asuu Keittiömestarin naapurissa ja on alle 2kuukautta vanhan tytön isä? Vai voiko mua kaikessa tunneälyisyydessä halata koska asuu Keittiömestarin naapurissa ja on alle 2kuukautta vanhan tytön isä? Okei, heitettiin jotain sekundaläppää ja halauskin taisi olla osa vitsiä, mutta eipä tuo huumorilla muita konttorin kantturoita halaile?

Miksi kirjoittelen asteikolla porkkana-sininen luokkaa kirahvi sisällöltään olevaa postausta vaikka silmät on täynnä nukkumasan hiekkaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti