sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Kybä ja sata

Naisten Kymppi oli siis tänään, ja meikäläinen kavereineen siellä yli 18 tuhannen akan joukossa. Mikä jäi päälimmäiseksi fiilikseksi? No ruoka oli hyvää! Viime vuonna oli jotain väsynyttä kaalisalaattia, nyt oli jotain tandoori broileripastasalaattia.
Itse lenkki meni leppoisasti, kävelin kahden työkaverin kanssa reippaaseen tahtiin ensimmäiset 7 kilsaa. Reippaan tahdin päättelin siitä että lähdettiin ryhmässä "kuntokävelijät", ja oikeastaan koko matka ohiteltiin muita.
Siinä seitsemän kilsan kohdalla meidät saavutti hyvä kaverini, joka oli lähtenyt aikomuksenaan kävellä kun näytti niin sateiselta (muuten ukkosti aika makeesti alkumatkasta) mutta mukavan viileässä ilmassa olikin alkanut juoksujalkaa vipattamaan. Päätin lähteä sitten tämän ystäväni juoksuimuun, tai siinä vaiheessa enemminkin kyllä hölkättiin. Koska allekirjoittanut ei juokse (aikuisten oikeasti), ja koska väenpaljous asetti omat haasteensa. Näin sitten tulin juoksuaskelia matkien viimeiset kolme kilometriä. Aikaa meni yhteensä koko kymmeneen kilometriin kuitenkin noin puolitoista tuntia, joten vauhti ei tosiaan päätä huimannut. Silti olin nääääääiiiin ylpeä että jaksoin tulla eri rytmillä viimeiset kolme kilometriä kun alkumatkaakaan ei kuitenkaan löntystelty.

Mulla on sellainen fiilis että paino on tippunut. Saattaa olla itsepetosta, saattaa olla totuus. Viikko on kuitenkin mennyt melko kauniisti ruokaillen, pois lukien siis torstain terassiretki. Melkein taas meinasin käydä vaa'alla, mutta työn ja tuskan jälkeen olin menemättä. Ja miten olisinkaan ollut pettynyt kun paino olisikin ollut sama tai nousussa vaikka fiilis oli "laskeva".

Laskevasta ja pettymyksestä tuli mieleeni, että harva blogaamiseen liittyvä asia harmittaa niin paljon kuin Paulan ilmoitus lopettamisesta. Iso harmitus. En vaan ala. Paulan blogi oli yksi niistä joita aloin alunperin lukemaan ja joista sain lopullisen inspiksen alkaa kirjamaan omia fiiliksiäni ylös.
Loppukevennykseksi kaikesta huolimatta palataan otsikkoon, tämä on sadas postaus tähän blogiin. Hyvä minä.

1 kommentti:

  1. Iso käsi kolmelle kilometrille! Sanainen arkku on yöyhdeltä mulla tyhjä mut laskusuuntaus kuulostaa silti loistavalta :)

    VastaaPoista