torstai 6. toukokuuta 2010

Plääh.

Hopea ei ole häpeä, mutta harmittaa silti kaverin puolesta. Onnittelut lienevät silti paikallaan.
Otsikko kuvaa tämän päiväistä tunnetta muutenkin. Viime viikolla päättyi Bellyfit tunnit, ja ihmeissäni istun nyt torstai-iltana kotona ja ihmettelen maailman menoa. Aamulla kyllä kävin vesijuoksentelemassa 40minuuttia (torkutin hiukan enkä saanut tuntia täyteen) mutta silti olo on jotenkin saamaton. Johtunee siitä että vapun mässäilyt vilkkuvat edelleen vaa'an lukemissa eikä paljon naurata.

Jotain tarttis tehdä. Epätoivo hiipii, siinä määrin että jäin tänään kiinni nutrauksen ajattelusta, vaikka periaatteessa sitä vastustankin. Ei pysty vastustusta millään tavoin perustella. Jotenkin koen sen, hmm, fuskaamiseksi. Vaikka kaikkea pitäisi vissiin ainakin kerran kokeilla, ja useammat blogisiskothan tuota ovat jo testailleet. Salilla heiluminen ja pienet energiamäärät vaan harvemmin sopii yhteen menestyksellä. Se olisi vaan ehkä helpompi ratkaisu, kun terveellinen syöminen on niin vaikeaa. Taisi olla Keiju joka mietti että kokonaan kieltäytyminen on helpompi kuin osittainen. Samaa mieltä.
Tällä viikolla on töissä olllut kyllä sangen vaikea syödä terveellisesti: tiistaina oli tuparit, eilen työkaveri täytti vuosia. Tänään oli sitten edellisten rääppiäiset. Tosin työkaverit suunnittelivat herkkujen ostokieltoa, kannatetaan.

Ehkä se tästä. Huomenna töiden jälkeen salille, sitten kavereita tapamaan. Lauantainakin ajattelin mennä salille, kaverilla on joku ystäväpassi omalle salilleen, hauskaa välillä käydä "vieraissa". Sunnuntaina kaikkien äityleiden kunniaksi olisi pidettävä lepopäivä!

4 kommenttia:

 1. Minäkään en tuota nutrausta kannata. Jotenkin se tuntuu vain väärältä tavalta, oman kropan ja oman itsensä huijaamiselta. Kyllähän sillä syömättömyydellä tai vähillä energioilla kituuttamisella varmaan paino putoaa, mutta poistuuko siinä kuitenkin ennemmin kropasta nesteet ja lihaskudos kuin vanha kunnon läski.

  VastaaPoista
 2. oho, vai nutraamisesta haaveilit. mutta totesit itse jo, että ei ole oikein hyvä yhdistelmä paljon liikkumisen kanssa. saattaa alkaa heikottaa :)

  nyt vaan jostain sitä kesämieltä peliin, ei saa vaipua epätoivoon, kyllä se siitä, kuten totesit. viimeisimmät kilot on aina ihan tosi tiukassa, olen konkareiden kuullut sanovan. ja sähän kyllä liikut tosi hyvin, voit olla ainakin siitä todella ylpeä!

  may the force be with you.

  VastaaPoista
 3. Täällä sitä fuskataan! Olin alussa samaa mieltä ja halusin ekaksi pudottaa painoa reilulla pelillä. Päädyin kompromissiin: tervettä, säännöllistä, säädeltyä ruokaa ja pari nutriannosta päivässä. Totesin juuri tuon että on helpompi kieltäytyä kaikesta kuin jostain. Tulosta varmasti tulee ja se motivoi. Toki olen yhdistänyt tähän myös enemmän liikuntaa kuin normaalisti.

  VastaaPoista
 4. Keiju; kukin menköön tavallaan :D
  Mun pitäisin vielä kokeilla oikeasti terveellsitä ruokavaliota, ja jos se ei toimi ni sitten nutraan. Ehkä toi fuskaus oli vähän julmasti sanottu.. Tollanen seminutraus vois toimia, varsinkin kun iltaisin tulee mussutettua. Vetäis sellaisen iltapalaksi ja that's it! Mietintään menee..

  Kaksvitoselle ja Sontsikselle kiitos tsempeistä!

  VastaaPoista