lauantai 22. toukokuuta 2010

Pieniä muutoksia elämässä

Niin pieniä ettei niitä huomakaan jollei oikein varta vasten keskity ajattelemaan.
Käytetään esimerkkinä vaikka lehtiä joita luen. Aiemmin ostelin ajanvietteeksi irtonumeroita esimerkiksi Oliviasta, Annasta jne. Sitten jossain vaiheessa siirryin Kauneuden & Terveyden kautta Sportin ja Fit lukijaksi ja tänään ruokakaupassa huomasin jälleen jossain vaiheessa (lehtipinosta päätellen joskus vuodenvaihteen tienoilla) vaihtaneeni genreä. Ostoskorista löytyi rantalukemiseksi ProBody.

Toisena esimerkkinä voisi käyttää pukeutumista. Aiemmin hengailin lähes vuorokaudet läpeensä paksuissa huppareissa ja reisitaskuhousuissa. Sittenmmin löysin istuvat farkut ja oikean kokoiset paidat. Mutta viime aikoina meikäläinen on tavattu myös hameessa.

Palatakseni tämän päiväiseen kauppareissuun, olen sangen ylpeä itsestäni. Yleensä nämä lauantaisin tehdyt reissut salin jälkeen on aika turmiollisia, tulee tehtyä kaikkia herkkuostoksia hetken mielijohteesta pienessä nälässä. Tänään oli toisin. En ostanut itselleni jälkiruokaa, karkkia saati muutakaan "pientä" ja hyvää (no jos ei oteta lukuun niitä uusia Ihana-jugurtteja, sorruin todella huonon mainoksen vuoksi). Jo on kuulkaas aikoihin eletty. Tätähän voisi kutsua jo edistykseksi. Niin ja tämän päiväinen ruokakin oli itse askarreltua kanasalaattia. Mähän olen ihan vireessä!
Nyt pitäsi sitten keksiä jotain puuhaa, kun se tekstin alussakin jo maisnostettu rantaretki peruuntui ukkosen vuoksi. Jos jatkaisi hyvällä pössiksellä edelleen ja lähtisi illalla lenkille kun tuo ukkonen näytti jäävän vain jyrinäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti