perjantai 28. toukokuuta 2010

Minne katosi päivät?

Vastahan tänne tilitin suurta rakkauskertomusta, mutta sehän oli viime viikollla? Höh.
Jonnekkin tuo aika vaan hukkaantuu, vaikka ei mielestään kummempia tee.
Maanantaina lintsasin salilla käynnistä ja keskityin Ikea-retkeen Mestarin kanssa. Tapasin taas projektimiehen, yritettiin veivata hommaa eteenpäin huonolla menestyksellä. Tuli takkiin niin lahjakkaasti tuottajalta, että kummaltakin on fiiwis ihan kateissa. Noh, katsellaan ajan kanssa. mikäs kiire tässä valmiissa maailmassa.
Tiistaina kävin vesijuoksentelemassa. Täytyisi hankkia uusi uimapuku, mutta se tuntuu jotenkin ylipääsemättömältä. Siis sen ostaminen. Kaikki se sovittamisen ajatteleminen saa jo hien pintaan. Toisaalta näin kesäiseen aikaan olisi päällä vähemmän vaatteita jo lähtöön, joten shoppailu voisi olla mahdollista edes teoriassa. Palataan asiaan palkkapäivänä!

Keskiviikkona saleilin ja kävin uimassa kilometrin. Silleen "permanenttiuintia" niinkuin kaverini sanoo, eli samakkoa pää kenossa, kuin olisi tuore permanentti mitä yrittää suojella vedeltä! Vaihteeksi hauska uiskennella ainaisen juoksentelun sijaan. Jota harrastin taasen torstaina. Torstaina olin myös Mummotunnelin avajaisissa (Raffaellon terassin siis) siskoni avecina joka oli siellä työn puolesta. Jouduin lakkoni puolesta skippaamaan ilmaiset juomat, mutta keskityin olennaiseen, eli syömiseen. Jumalaiset eväät oli taas katettuna. Suoritin myös julkkisbongailua; kaikki muut semijulkkiset bongasin, mutta onneksi Tuksu loisti poissaolollaan..

Tänään pidin, jälleen, liikuntavapaapäivän ja keskityin viettämään laatuaikaa ystävän kanssa. Juoruilu ja itsensä tajuttomaksi nauruminen on pakko tehdä terveydelle hyvää, ainakin se auttaa jaksamaan henkisesti.
Huomenna vielä puuhailemaan salille, ja sunnuntaina -muutaman- muun naisen kanssa lenkkeilemään kymmenen kilometriä. Palatkaamme asialle viimeistään siis sunnuntaina tuoreiden retkitunnelmien kera!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti