maanantai 23. tammikuuta 2012

Tunaa

Yritin keksiä jotain hassunhauskaa väännöstä sanasta tunnustaa, mutta keskellä yötä (klo 9.30) soittanut lehtimyyjä sai uneni ja ajatukseni pätkimään lahjakkaasti. Joten asiaan.

Nollis tuli ja paiskasi meikäläistä kaikessa viikonlopun bloggausripulissaan tunnustuksella. Siihen liittyy korea kuva jonka voi tuolta Nollavaimon paluusta käydä tsekkaamassa, mutta koska en tykkää siivoamisesta, en tahdo tänne blogiini ylimääräistä roinaa :D

Tunnustuksen nimi on Liebster Blog, joka lienee saksankieltä? Koska mä olen saksani oppinut porn.. eikun Vuoristosairaalasta, veikkaan että nimi Liebster tarkoittaa joko hummeria tai sitten jotain mieli- tai rakkaus-tyyppistä etuliitettä. Ja jos noista kahdesta pitää valita, niin tottakai hummeri blogi on loogisempi valinta?

Tähän tunnustukseen ei liittynyt mitään liitännäistehtäviä, eikä pakkoa jakaa sitä eteenpäin. Mutta näin alkaneen äitiysloman henkeen tahdon sen laittaa eteenpäin Epäluonteenomaiselle Veelalle, joka kuten Nollis, edustaa äitilajia. Mutta mukavasti antavat ymmärtää että elämään kuuluu silti muutakin kuin omatekemän geeniyhdistelmän varaukseton ja silmitön palvonta.

1 kommentti:

  1. Kiitos kiitos kaunis! Erityisesti lämmittää tuo ajatus, että olen onnistunut uskottelemaan että minulla on muutakin elämää kuin alaikäisten käskyttäjieni kotiorjuus...

    VastaaPoista