tiistai 17. tammikuuta 2012

Tj3

Ompa sulla iso maha!

Lyhyellä matikalla; melkein 15 kiloa ylipainoa, standardia isompi lapsi mahassa, viitisen viikkoa synnytykseen. Saattasin olla enempi huolissaan jos jotain näkyvää merkkiä raskaudesta ei olisi havaittavissa?

ps. ei tästä pitänyt tulla mitään virallista sarjaa typeristä kommenteista, mutta näyttääpä tulevan silti.

Pinnan alla kuplii myös:
Keittiömestarin mielestä en voi surfata netissä ja katsoa telkkaria samalla! Pöh! Helposti. Se vaan halausi katsoa jotain kuivaa dokkaria vaikka tulee Rillit Huurussa ja mulla bloggaus kesken...

5 kommenttia:

 1. Mä kuulin aivan päinvastaista. "Ompa sulla pieni maha. Oikeestiko laskettu aika on kuukauden päästä?" Mulle tuli kunnon vauvamaha vasta pari viikkoa ennen synnytystä ja vauhdikkaasti tulikin - niin vauhdikkaasti et paikat oli niin kipeenä etten päässyt enää itse ylös mistään mihin olin päättänyt pehvani sijoittaa. Ja aivan normaali vauva sieltä tuli.

  Mut sitä mun piti sanoa, että keittiömestari on väärässä. Ihan hyvin pystyy katsoon telkkaria, bloggaamaan ja tekemään samaan aikaan vielä paria koulujuttuakin. Me ollaan hei naisia. Tietty se onnistuu!

  VastaaPoista
 2. Joo, KM:llä ei miehenä valitettavasti oo samanlaisia multitasking-taitoja. Siis kombinoidun bloggailun ja telkun tölläyksen ohessa voi myös syödä, hoitaa kynnet, juoruta puhelimessa, kirjoittaa kauppalistaa, bongata kakshaaraisia ja tehdä käsitöitä (ja nyt en puhu niistä Nolliksen kaksmielisistä vaan ihan vaan virkkuusta yms. viattomasta). Siis muun muassa. Että pidät vaan puoles sen kaken herruudessa ja komennat KM:n omaan huoneeseensa miettimään rajottuneisuuttaan. Nih!

  VastaaPoista
 3. Ihan vammasesti tasaa nykyään noi kommentit, vai miten monta väliä voi olla tolla rivillä:
  puhelimessa, kirjoittaa kauppalistaa, bongata

  Vai onks toi vaan joku Mozillan issue?

  VastaaPoista
 4. Neo, vatsan koko ei liene koskaan oikea. Aina se on jonkun mielestä väärän kokoinen. Onneksi en kuitenkaan ole niiin herkkis kuin jotkut, ja ota itseeni (tässä asiassa, muissa kyllä..)

  Mä en muuten pääse kommentoimaan sun aakkosblogia, tai tilttaa niin töissä kuin kotonakin silleen etten pääse scrollaamaan sinne kommenttiosioon asti (tai sitten vaan sensuroit meikää, tai blogger sensuroi)...

  Acsu, joo ei oo toi multitasking ollut aiemmin ongelma, mutta toisille on vaikeeta syödä purkkaa ja kävellä samaan aikaankin.
  On aika skitsoa tasausta, ei vaikuttais olevan Mozilla issue kun vammaa sekä sillä että meillä duunissa käytössä olevalla IE:lläkin..

  VastaaPoista
 5. Ahahaa. Mä en sensuroi ketään (ellei siihen osoittaudu tarvetta.) :D

  Jännää muuten, että noi typerät kommentit muistaa silti vielä vuosien päästäkin. Toivottavasti se on tehnyt musta edes vähän paremman ihmisen, enkä heittele yhtä tyhmiä juttuja kenellekään muulle.

  VastaaPoista