maanantai 30. tammikuuta 2012

300

Tämä on blogini 300. postaus. Aluksi ajattelin tehdä syväluotaavan katsauksen menneeseen ja tulevan, mutta sitten en jaksanutkaan. Joten ajattelin listata asioita mitkä ärsyttää enemmän tai vähemmän tänään.

Aloitetaan niistä enemmän ärsyttävistä:
* Keittiömestari. Se on suunnitellut siivoavansa "oman huoneensa" tässä pari viikkoa. Sillä välin mä olen siivonnut jo kolmesti tämän asunnon muut yli 70 neliötä. Se on tämän lisäksi tänään ollut myös varsinainen päivänsäde, kiukutellut työmatkojen suunnitelluista verovähennys muutoksista, Haavistosta, Niinistöstä, hammassärystä, paskoista kokkiohjelmista. Unohtamatta uusinta Miss Suomea. Aloitin yksipuolisen mykkäkoulun johon Keittiömestari liittyi huudattamalla jotain joutavaa sarjaa koneelta. Rauha on ikäänkuin palannut.
* Millainen vointi-tyyppiset kysymykset, joihin ei kuitenkaan haluta kuulla todellista vastausta. Kysymystä käytetään vain aasinsiltana siihen, että pääsee kertomaan kuinka kamala/ihana loppuraskaus itsellä on ollut.
* Painonnousu. Näemmä myös lähes vuorokauden paastolla saan painoni nousemaan. Huomenissa tulee taas huutia neuvolassa, mutta minkäs teet.
* Huonot telkkariohjelmat. En jaksa oikein tehdä mitään tuottavaa, joten koomailen telkkarin edessä. Mutta sieltä tulee vain uusintojen uusintoja, tai ostos-tv:tä. Buu.
* Tylsistyminen. Kukaan ei halua leikkiä mun kanssa koska olen niin -keleen hyvää seuraa. Sitä paitsi kaikki kivat ihmiset on josatin syystä töissä.

Vähemmän ärsyttää:
* Sisko. Sain tänään kutsun business-lounaalle, huomenna siis treffit jossain hyvässä ravintolassa keskellä päivää. Systreillä ei kuulemma ole edes kiire takaisin töihin, joten tää paikkaa aika kivasti tuota edellisen listan vimppa kohtaa.
* Bonus. Jep, raha ratkaisee. Pomo laittoi sähköpostia että saadaan tänä vuonna bonus, joka tulee maksuun helmikuun lopussa. Ei se montaa sataa ole, mutta kotiinpäin silti.
* PaavoBirgitta. Hassua kun mahanahan läpi voi olla jo vuorovaikutuksessa. Iloisesti saa monoa takaisin kun mahaa tökkii. Tai kivat kilarit toinen saa, kun vissiin nukkuu ja mä sohotan fikkarilla mahaan ja se (hän?) herää raivoamaan. Jep, mulla on vähän tylsää, stereot (aka kovat äänet) ei saa yhtä voimakasta reaktiota aikaan kuin valo.
* Internet. Katso edellisen listan toiseksi viimeinen kohta. Näin ollen nettismurffailu pelastaa tämän hyydykkeen päivän.
* Pirkan kolme suklaata jäde. Saatoin vetää viikonlopun aikana purkillisen. Ja sitten ihmettelen kun paino nousee? Jos perjantain paastoaa ja lauantain ja sunnuntain mättää evästä naamaan kuin ei olisi viikkoon syönyt, niin onko se ihme että paino nousee? Mun mielestä on!

5 kommenttia:

 1. Kai sulla on fikkarina kunnon vahti-jussivalo tai ainaki tehokas mäklaitti? Aattele, kohta se puskee maailmaan, aika reteetä!!

  VastaaPoista
 2. Eikös edes Californication tänään neloselta lämmitä? Pirkan kolme suklaata on HYVÄÄ. Oon tuhonnut purkin jos toisenkin.

  VastaaPoista
 3. Toppis, joo ei toi mahavaiva herää millään kynälampulla, mulla on justiinsa sellanen ranteenpaksuinen tiukan-paikan-tullen-käy-vaikka-pampusta- mäklait...

  fcookie, Californication on ok, samoin Nurse Jackie ja sitä edeltävä kuud waiffi menettelee. Mut 2 tuntia siedettävää ohjelmaa vs 24 tunnin vuorokaudet.. Tiedän olevani vaativa :)
  Nyt mun alkoi taas tehdä mieli 3 suklaata.

  VastaaPoista
 4. Hah, en oo muuten testannut tota fikkarijuttua :D Tää meidän tulokas tuskin sanoo siihen yhtään mitään, on kovin rauhallista sorttia. Navan läpi kun kutkuttelee niin ryömii karkuun mut muuten on vain köllöttelee. Pistää tietysti mietityttämään et onkohan kaikki kunnossa ,mut on ainakin tähän asti ollu :) Varmaan se nyt pötköttää hiljaa ja rauhassa tuolla ja heti kun pääsee ulos niin alottaa puolen vuoden koliikki-itkut ja on maailman vaikein teini sit tulevaisuudessa..

  Mä meinasin kans saada tänä aamuna paskaslaagin kun oli paino heilahtanut eilisestä melkein kaks kiloo ylös päin.. Olin aivan turvoksissa aamulla, kiitos eilisten tortillojen :D Keskiviikkona neuvola joten huominen tarttee varmaan paastota...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei tää PaavoBirgittakaan mistään adhd:stä -vielä- kärsi, ja oon onnistunut myös potemaan huonoa omatuntoa kun ei oo mikään paikka kipeä esim potkujen jäljiltä,mutta ehkä tääkin jytää sitten mahan tällä puolen.

   Tosta fikkarista vinkkas yks duunikaveri, sanoi vaan et jos juniori ei meinaa antaa nukkua ni kannattaa sen iltaunia kiusata ni sitten se alkaa nukkumaan kun mäkin käyn maate. No eihän tuo oo mua kiusannut, mutta tulin uteliaaksi toimiiko. Ja toimihan se.
   Suosittelen kokeilemaan, mutta tosiaan ihan pieni valo ei riitä. Ja tarttee about tietää missä pää on, ei se hermostu jos peffaa valaisee :D
   Sulla ei onneks oo tota vararasvaa niin paljon kun mulla, ni veikkaisin onnistumisprosenttia aika isoksi. Siis jos lapsen kiusaaminen jo kohdussa kiinnostaa...

   Niin ja kokemuksen rintaäänellä, ei se paasto toimi :D Nestedieettiä veikkaisin paremmaksi keinoksi?

   Poista