perjantai 1. lokakuuta 2010

Ähäkutti!

Luulitte päässeenne musta eroon, mutta vietinkin vain viikon tahattoman blogiloman.
Mitäs tänne kuuluu? Omat kuulumiset on aika vähissä, tutkailkaamme siis vaatekaapin uusia tulokkaita ja muutoksia kropassa.

Ostin saappaat. Silloin kun painoin tsiljoona kiloa ja kuljin 24/7 verkkareissa haaveilin saappaista. Muodot ja mallit vaihtelee, mutta ajatus kengästä varrella joka ei siis ole kumppari on aina tuntunut kiehtovalta. Ongelmana vaan on ollut ettei vähemmän siroinen sääreni ole mahtunut saappaaseen (ei aina edes kumppariin). Eikä muuten mahtunut vieläkään suurimpaan osaan kengistä joita kokeilin, mutta Dinskosta löysin pienellä korolla, rypytyksillä ja niitein koristellut rakkauden ruumiillistumat että ne oli pakko poimia mukaan. Hintaa oli 65 euroa, mutta kuka nyt voi rakkautta rahalla määrittää?

Osittain uusista kengistä huumaantuneena, osittain siskon painostuksesta kiertelin sitten koko viime viikonlopun kaupoissa ja yritin etsiä itselleni uusia vaatteita. Jouduin mystisen ongelman eteen josta avauduinkin jo Veelan blogissa: en löytänyt yhtiäkään housuja jotka olisivat istuneet. Ne mitkä istuivat reisistä, lörpöttivät vyötäröltä ja takamuksesta. Ne mitkä olisi istuneet vyötäröltä, huusivat armoa reisien kohdilla. Maha on siis kadonnut. Siitä jee. Tietoituus siitä että minkäänlaiset housut ei istu antakaamme buun.
Huvin ja urheilun vuoksi päätin sitten kokeilla hametta. Ja jumakekkama! Sehän istui! Tästä tohkeentuneena ostin hameen. Ja toisesta kaupasta toisen, kun mietin kuinka hyvältä ne näyttäisi uusien saappaitteni kanssa. Ainoa vaan etten käytä hameita. Tai ole tähän asti ikinä käyttänyt. Ajatuksen tasolla ne on aina olleet ihan kivoa, ja usein kaapista onkin löytnyt pölyttymästä jonkin sortin yksilö. Hameessa olo ei vain ole ollut luonnollinen valinta. Se saa nyt luvan muuttua. Ja toisaalta, kun työn puolesta pitää välillä semi-edustaa, niin onhan hame aina siisti ja huoliteltu valinta. Onhan?

Saappaita olen jo käyttänyt, hameet roikkuu vaatekaapissa vielä hintalappuineen. Täytyy rykäistä ja poistui mukavuusalueelta pukeutumisen kanssa. Huomenna on tarkoitus lähteä kaverin kanssa syömään ihan pääkaupunkimme keskustaan asti, joten siinähän olisi enemmän kuin parempi tilaisuus testata jompikumpi koltuista.

2 kommenttia:

  1. Hameet on kivoja, mäkin haluan. Huomenna menen kyllä kauppaan, sukkahousut valmiiksi jalassa, että kehtaa sovitella oikein yllin kyllin :-)

    VastaaPoista
  2. On ne hameet kivoja, hiukan vielä oli epämukava olo, ja henkinen farkkutyttö vaikeroi metrossa, mutta saappaat oli ainakin ihanat!

    VastaaPoista