lauantai 2. lokakuuta 2010

Ulkoisia tekijöitä

Ulkoilutin itseäni tänään iltapäivällä siis kaupungilla. Hameessa. Selvisin hengissä, joten se siitä.
Kävin myös salilla, en meinannut selvitä hengissä. Siellä ei ollut ketään lisäkseni, ja jotenkin intouduin taas treenailemaan ja kokeilemaan kaikennäköistä uutta. Olkia ja pakaroita kolotti jo pois lähtiessä. Nyt on olo vähän kuin laskuhumalassa kun alkaa pelkäämään seuraavaa päivää ja sen tuomaa tuskaa...

Kaupungilla kokeilin, jälleen, useampia housuja kun kaveri etsi itselleen jakkua ennen ruokailuun siirtymistä. Uskomatonta että sain vedettyä jalkaan housut kokoa 40! En ole tainnut tuohon kokoon taipua sitten yläasteen? Ja ne jopa istui niin hyvin kun housut voi päälleni tällä hetkellä istua. Vyötäröltä lörpötti kuitenkin sen verran että kauppaan jäi. No toisaalta, samassa liikkeessä kokeilin housuja kokoa 44 jotka oli niin kireät että ne suorastaan soi mun päällä! Hassuja noi koot. Mutta ne nelikymppiset meinasin kerätä mukaani vaan siitä ilosta että ne oli kokoa neljäkymmentä ja meni päälle.
Tänään on ollut kaunis päivä myös Kirsun korvien välillä. Hiukset asettui kauniiista ja tunsin olevani ihminen. Kahdesta suusta kuulin myös näyttäväni hyvältä. Toinen sanoi että näytän olevan iskussa ja kaunis. Toinen totesi että näytän hyvältä. Jostain syystä kehut tuntui paremmilta kuin se klassinen toteamus laihtumisesta. Saattoi olla että olen paremmalla tuulella ja sen vuoksi vastaanottavampi kohteliaisuuksille, mutta kuka vällää?

Juurikasvuni on muuten luokkaa kävin-kampaajalla-viimeksi-kesäkuussa joten jotain ehkä tarvitsi tehdä. Tosin hiukseni on mallia pitkät hiukset joten malli ei varsinaisesti tarvitse kohennusta. Juurikasvukin on melko liki omaa väriä, joten sekään ei huuda ihan niin pahasti kun voisi luulla. Olo on sellainen että saattaisin leikauttaa ihan lyhyen mallin jos marssin nyt turpariin. Olen vaan kasvattanut näitä pitkiä hiuksia useamman vuoden ja tavallaan olisi sääli heittää hukkaan se kaikki hiusten kasvatukseen liittyvä tuska. Joten pelaan aikaa ja ihmettelen mitäs tässä nyt oikein tekisi. (tämänkin asiaan suhteen..)

2 kommenttia:

  1. Ihminen voi näyttää hyvältä minkä painoisena tahansa, joten kehut siitä että näytät hyvältä ovat oikeasti kehuja, ei kommentti siitä että "hienoa, olet laihtunut". Minustakin on aika paljon kivempaa kuulla kehuja kuin että joku ulkopuolinen on ottanut oikeudekseen arvioida ja kommentoida painoani :-D ...ei sillä että olisin kovasti painokommentointeja viime aikoina kuullut.

    -Veela

    VastaaPoista
  2. Sä onnnistuit, taas, tiivistämään sen mitä yritin sanoa huomattavasti selkeämmin :D

    VastaaPoista