torstai 28. lokakuuta 2010

Sataa. Pikainen.

Kyllä tämä suomalainen syksy on kaunis. Pah. Ei jaksa mikään kiinnostaa, kun ulkona on koko ajan märkää, hämärää ja kylmää. Olen kuitenkin saanut revittyä itsestäni sen verran, että salilla olen käynyt, kuten myös säännöllisesti vesijuoksemassa. Vaikka se Veelan mielestä onkin tylsää. Totta, se on niin tylsää että siinä tulee ihan Zen olo. Paitsi silloin kun osuu paikalle kaikkien eläkeläisten kanssa aamulla joiden on ihan pakko "juosta" vähintään kolme rinnakkain. Ja ne on muuten ne papparaiset jotka on kaikista pahimpia! Siinä ne kelluttelee hitaasti eteenpäin, kun mikäs kiire valmiissa mailmassa on. Yritä siinä sitten tehokkaasti rynniä kolmea varttia ennen töihin menoa kun saat töykeän nuoren naisen maineen jos käyt liian läheltä ohittelemaan jne.

Asiasta rasiaan, onnittelut Suomen joukkueelle joukkue-maailmanmestaruudesta saksanpaimenkoirien suojelun MM-kisojen voitosta viikonloppuna. Olipa vaikea virke. Tässä vielä hiukan paremmin muotoiltua suomen kieltä aiheesta.

5 kommenttia:

 1. Ja sitten kun vielä kattokruunusta palaa kolme lamppua, synkkää tunnelmaa pukkaa. :) Zen ♥

  VastaaPoista
 2. Vesijuoksussa on kyllä pahinta ne rinnakkaismummot :D Ja ne keski-ikäiset toimistotädit jotka seilaa ees taas sillä radalla niin ettei pääse ohi kummaltakaan puolelta..

  VastaaPoista
 3. Eija: Kattokruunu voiskin kohentaa tunnelmaa :)

  sanumaria: I hear You sister! Vaadin ohituskaistoja uimahalleihin. Villi saunahuhu tosin kertoo, että jossain sivistyneemmässä uimahallissa on kuulemma vesijuoksu kielletty rinnakkain, tai siis ettei saa muodostaa kolmen koplaa tms. Go poliisivaltio (:

  VastaaPoista
 4. Ei niitä ainakaan Tampereella valvo niitä mummoja. Yritän vaan katsoa pahasti silloin harvoin kun itse eksyn halliin :D

  VastaaPoista
 5. No mä vähän ajattelinkin että toi rinnakaispolkemis kielto olis ikäänkuin liian hyvää ollakseen totta. Tai ehkä vähän pelottavaa.

  VastaaPoista