torstai 14. lokakuuta 2010

Yllättääkö talvi autoilijat?

Olisko vähän siistiä jos voisin postailla kuinka elämäni on muuttunut ja piristynyt ja kaikkea. No ei ole. Edelleen väsyttää. Ja v*tuttaa. Sorruin eilenkin skippaamaan salilla käynnin, hyi minua. Maanantaina kävin, ja tiistaina pitkällä kävelylenkillä. Tänään pitäisi vielä raahautua bellyyn, mutta kerron pikkusalaisuuden: toivon että alkaa räntäsade justiinsa nyt, niin voisin sen skipata hyvällä omatunnolla! En mä silleen mitenkään yritä taktikoida.
Jotenkin on niin kauttaaltaan hyytynyt olo ettei mitään tolkkua.

Vaikka kuinka on puuduksissa, yhdessä asiassa olen menestynyt: syömisessä! Ja sekös vasta lisääkin ärsytystä. Kevyessä noidankehässä täällä vaellellaan..

Onneksi huomen illalla ei tarvi miettiä syömisiä tai liikkumisia. Kaveri kun kuuli että olin keväällä ollut katsomassa uteliaisuuden vuoksi 50 Centiä, houkutteli hän huomenna tsekkaamaan Keliksen. Tiedän tuoltakin tasan kaksi biisiä. Ei nyt varsinaisesti kosketa tuon tyyppinen musiikki, mutta mikä ei tapa, niin toivottavasti vahvistaa. Tai jos vaikka piristää?

1 kommentti:

  1. Kolkuttelisiko ylikunto? Väsymyshän on yksi oireista, olethan kuitenkin esimerkillisen kovasti jaksanut treenailla. Ehkä kroppa tietää, mitä on tällä hetkellä vailla, ja väsyttää siksi?

    Tuli siis vain mieleen, kun lueskelin juttujasi kovasta väsymyksestä. Tämä loppusyksy ennen talven tuloa on kyllä kurjaa aikaa muutenkin, ainakin omasta mielestäni. Toivottavasti väsymys hellittää otteensa ja lähtee käyrät nousuun :)

    VastaaPoista