lauantai 5. joulukuuta 2009

Huonoa huumoria vielä..

Kylmä ja kostea. Joku voisi kuvitella että puhutaan säästä. Ei tällä erää kuitenkaan, vaikka 3 astetta ja tihkusade onkin nyt vallitseva sää.
Edellisessä postauksessa kiinnitin huomioita muutaman blogin pitäjän eläimellisiin blogi-nimiin, lainkaan kiinnittämättä huomiota omaan nimimerkkiini. Kirsu. Koiran nenä, joka terveellä hauvalla on viileä ja kostea. Eli hyvin vähän kuin minä. Mähän siis olen kuuma ja kuiva. Not. Taitaa mennä taas oman kivan piikkiin, mutta tää onkin mun päiväkirja.

Mun nimimerkki itse asiassa tulee juurikin tuosta koiran nenästä, kärsin/iloitsen ilmeisesti keskivertoa paremmasta hajuaistista. Välillä se on ihan kiva, varsinkin metsässä keväällä (huom ei kielojen aikaan). Välillä hyvä hajuaisti on taas tosi syvältä esim salilla välillä jos siellä on paljon porukkaa ja päivä lopuillaan. On muuten aika sekoitus aromeja ilmassa silloin.
Kun perustelin tätä blogia, mietin erilaisia nimiä, finaalin pääsi Vihis (aka vihikoira) ja Kirsu. Päädyin Kirsuun, se kuulosti lupsakalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti