tiistai 8. joulukuuta 2009

Haastemies koputtaa..

Nimittäin henkinen haastemies. Pinkki Pingu tuntuu olevan aika pro rankaisemaan tai haastamaan itseään, miten kukakin tuon nyt sitten ottaa. Kateellisena sivusta seurailen moista itsekuria.
Oma mieleni on suhteellisen heikoksi koettu. Sujuvasti osaan puhua itseni ympäri. Mutta jos tuon julki jonkun päätöksen niin siinä on helpompi pysyä (esim 1.11. alkaen en ole töissä syönyt pullaa/karkkia/keksiä/limpparia/mehua/jälkiruokia tms koska lyötiin duunikaverin kanssa vetoa siitä pystytäänkö olemaan ilman). Näin ollen ajattelin haastaa tai omalla kohdallani enemmän rankaista itseäni jollain "ruokarajoitteen"... Nyt pitäisi sitten keksiä mistä pystyn luopumaan ja kuinka kauaksi aikaa.
Omia ongelmakohtia on ainakin sipsit. Olen tehnyt päätöksen etten osta sipsejä tai muuta suolaista joka on ollut mun herkkuni ties kuinka kaun (en siis itse osta, mutta olen syönyt jos on tarjottu). Olen myös huomannut korvanneeni suolaisennälän makealla ja aloittaneeni karkin syönnin uudelleen vuosien jälkeen.

8.12.09 alkaen en syö karkkia, suklaata enkä suolaisia herkkuja kuten sipsit. Katsotaan kuinka mielenterveys kestää joulun ajan suklaaryöpyt, ja arvioidaan tulosta 8.1.10.

Haastan juuri sinut luopumaan siitä ihanasta syötävästä joka pelastaa sateisen päiväsi, levinneet meikkisi, huonon hiuspäiväsi ja hajonneen ostoskassisi kuukaudeksi!

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa Kirsu!!

    Joo minä tykkään tästä itseni rankaisusta... Taisin olla edellisessä elämässäni jokin flagellantti tai vastaava.

    VastaaPoista
  2. Niin tai sitten olet ollut jonkun sortin seireeni ja niitä syntejä pitää kuittailla vielä tässäkin elämässä... :D

    VastaaPoista