perjantai 4. joulukuuta 2009

Herkät jäähyväiset

Snif.. eilen tuli eräs kaunis tarina päätökseen. Mun bellyfit tunnit loppui tältä syksyltä ja ihanaakin ihanampi vetäjä ei ollut varma järjestetäänkö tuota kevätkaudella.
Mä olen niin nauttinut tunneilla käynnistä, se että saa sheikata bebaa ihan luvan kanssa ja täristää ja väristää paikkoja on ollut todella ihanaa. Se on tuntunut tosi hyvältä aina kerran viikossa tehdä jotain tuollaista salilla käymisen rinnalla, on saanut ehkä rentoutettua lihaksia ja tehtyä sellaisia liikeratoja joita ei muuten tulis tehtyä. Ja tietysti aina tunnin lopussa erikseen tehdyt erilaiset vatsalihassarjat on ollut vaan bonus.

Ja tietysti tällaiselle yksinkertaiselle naisihmiselle kolmeen laskeminen ja vasemman ja oikean erottaminen on tuonut omat haasteensa. Ei pysty siinä tunnin aikana oikeasti muuta ajattelemaan kuin sitä mitä tekee, muuten oli vaarana että taklaa muita tunnilla kävijöitä. Eli vaikka kaloreita ei ehkä tsiljoonaa tunnilla kulunut, on hauskuus ja yhteen asiaan keskittyinen ollut todella ihanaa.
Nyt sitten kaikille sormet ja varpaat ristiin että tuo kurssi jatkuu, muuten Kirsulta pääsee harmitusporu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti