torstai 19. heinäkuuta 2012

Vastavirtaan

Heinäkuussa Suomi on lomalla, tai jotain sinne päin. Keittiömestari päätti liittyä joukkoon, ja jäi pidemmälle sairaslomalle. Onhan se tässä mennytkin jo hetken parin päivän levolla ja Buranan ja Panadolin maksimiannoksilla ja tukisiteillä. Pelkällä vasemmalla kädellä on vaan  hiukan vaikea tehdä oikeakätisen kokin hommia.
Mulle tuli vaan ajatus, että pitäiskö mun mennä töihin. Kun tuo täällä kotona nyt kuitenkin tönöttää, ja kesäloma alkaa siitä kun saikku loppuu. Voisin vähän muistella vanhoja ja mennä tekemään vaikka jotain sairaanhoitajan sijaisuuksia, luulisi niitä riittävän täällä pk-seudulla? Parin päivän keikkaa sinne tänne ja vähän tonne. Pitäisi vaan Kelalta perua vanhampainvapaarahoja, ja miettiä kuinka paljon tekee töitä.
Kun esitin asian Keittiömestarille, totesi hän että varmaan tekisi mulle ihan hyvää. Johan tässä onkin jo puoli vuotta norkoiltu näissä nurkissa. Täytyy funtsailla.

Toisaalta, voitaisiin lähteä nyt ajan kanssa sinne porojen maille kyläilemään Keittiömestarin vanhemmille. En usko että tulisi vastaansanomista jos vietäisiin tuo lapsenlapsi sinne.

Noh. Jos vaikka söisi vähän jäätelöä ja miettisi mahdollisuuksia. Kai tolta asiaomaiseltakin pitäisi kysyä?

3 kommenttia:

 1. mä söin kans jäätelöä. :)
  ja oon kotona ens heinäkuuhun saakka. olis aika ihanaa, jos vois tehdä sillai, että menis vaik kuukaudeks töihin, olis kuukauden kotona, kuukauden töis, vapaal ja sillee. mut ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiukan saatan olla kade, että sulla on vielä vuosi aikaa näille kotihommille.
   Tollanen kuukauden sykli olis kyllä kätevä, mulle voisi sopia vielä paremmin sellanen 2 viikkoa töitä/2 vapaata kun tylsistyn niin helposti :D

   Poista
 2. Haudi! Nakkasin sulle privameiliä. :) Ahdistelen tänne, kun itse muistan katsoa ton blogimeilin to-del-la harvoin, ehkä sulla sama meininki? :)

  VastaaPoista