torstai 5. heinäkuuta 2012

Buumi

Saa nähdä tuleeko kohta kuukauden tauko postailuun kun nyt taas hengaan täällä jauhamassa kakkaa?
Postaamisesta voidaan tehdä myös se päätelmä, että TuVe nukkuu. Tai sitten olen vaan oppinut hyödyntämään nämä 45 minuutin tirsat. Saattaisi tuo ehkä nukkua pidempäänkin, vaikka sängyssään tai vaunuissa. Mutta nukahti kesken itselleen nauramisen tuohon keittiön matolle, peilinsä viereen, niin etten mäkään huomannut, enkä viitsi kaveria herättää siirtääkseni muualle. Toisaalta, tuolla lattian rajassa taitaa olla viilein paikka?

Kävin eilen salilla. Ei varsinaisesti treenistä sen enempi mutta eipä ole koskaan nolottanut niin paljon. Mulla oli vesipullo ja ja jumppapökät kassissa, tarviiko muuta sanoa? No sanotaan kuitenkin, vesipullo oli falskannut ja tietenkin, TIETENKIN!, loiskeet oli osunut jumppahousujen haaroihin ja vasempaan punttiin. Ja näytti justiinsa siltä että olisi ollut pampersit meikällekin tarpeen.

Juttelin eilen pikkuserkun kanssa, sen tyttö on TuVea 2 päivää vanhempi. Ja pian isosisko. Pikkuserkku on tiineenä, ilmeisesti niin pitkällä että tää on jo ihan yleisessä tiedossa. Mahakin kuulemma jo alkanut kasvaa. Mietin vaan, että kun meikällä se ei oo vielä oikein edes alkanut pienentymään, niin mistäs sen kasvun huomaa? Vaikka tokihan vatsa ja kohtu varmaan heti pullahtaakin esiin (no toivottavasti ei se kohtu tuu esiin), kun paikat on vielä löysinä.
En vaan tajua, mutta ei oo mun paikka tajutakaan. Mä oon ainakin niin itsekäs TuVen puolesta, että se saa olla meidän universumin keskittymä pari vuotta, ja sitten ehkä vois harkita jotain jatkoa, jos silloinkaan. Vaikka eihän nää hommat ole meidän päätettävissä. Tai kaipa se on päätettävissä että lasta ei omalla päätöksellä tule. Se että sellainen ei ota ilmentyäkseen vaikka kuinka tahtoisi ja polkisi jalkaa onkin sitten eri asia.

4 kommenttia:

 1. Mä jo eilen sydän hyristen luin tota teidän 'keskustelua', mutta sain pidäteltyä vielä. Nyt se ei enää onnistu, kun toi on niin järkyttävän suloista, kun toinen väsähtää keittiön matolle kesken bileiden. <3

  Mä vaan varotan, että tollaisia postauksia jos jatkat, niin saatat löytää mut oveltasi kolkuttamasta, kun vauvantuoksuhimarit yltyy pidättelemättömiksi...

  VastaaPoista
 2. Huh, kyllä tässä on yhdessäkin tekemissä ja jos toinen olis vielä tulossa? Varmaan kuolisin paniikkiin ja kaikkeen maholliseen. Kauhusta jäykkänä odottaisin toisen tuholaisen saapumista kaikki ne 9 kk...

  Hah, meillä käydään juuri samanlaista keskustelua :D Se on itse asiassa aika hauskaa. Ennen tytön syntymää pelkäsin etten osaa sanoa sille mitään. Kaikki typerät jututhan tuolle tulee kerrottua. Toivon vaan ettei tosiaan ymmärrä mitään :D Hanakasti se vastailee mut tokkopa itekään tietää mitä molottaa.

  VastaaPoista
 3. pakko kommentoida,kun just samaa asiaa olen itsekin pohtinu :D
  oon kans ihmetelly miten ihmeessä jotkut jaksaa monen vaippaikäisen kanssa,kun itsestä tuntuu että tuossa yhdessäkin on ihan yllinkyllin puuhaa.saati että se yövalvominen kestäisi monta vuotta putkeen,ei juma!mutta.

  näköjään ei se aina omastakaan päätöksestä ole kiinni:O ei meillä tätä ensimmäistäkään suunniteltu,ja naapurissa on kans KOLME vaippaikäistä joista kaksi on tullu vahinkona,joten ei kai tässä mihinkään kohta uskalla luottaa :D

  ja joo,keskustelut tuttua,siihen kun vielä lisätään toisen oma tahto ja päpäpä-tätätä komennot,kuuluu meiltä varmaan melko mielenkiintoista meteliä;)
  -Riitta

  VastaaPoista
 4. Nollis, no onneks tuli tauko näihin postauksiin, ni ei tarvi kurkkia postilaatikosta joko sua näkyy :D

  Jonna, mietin samaa, johan sitä olis sellasessa koko vartalopaniikissa. Mäkin mietin joskus, että mistä äidit keksii juteltavaa lapselleen, mutta tuleepa tule juoruttua päivän tapahtumat.

  Riitta, nää parin kuukauden valvomisetkin tuntuu tuskalta, mut jos seuraavat vuodet menis samoilla tuskilla? Mielenkiinnolla odotan että tyttö alkaa täälläkin komentaa kunnolla. Vaikka tuntuu se mua tahdissa pitävän tuolla kirkumisellaankin :)

  VastaaPoista