tiistai 10. heinäkuuta 2012

32 to go

Kuuden päivän kuuri, päivässä kuusi annosta evästä. Nopealla laskutoimituksella siis tänään on vielä kaksi pussia ruokaa jäljellä, välipala-liemi ja jälkkäri. Säästin ne illaksi kun illat on kaikista vaikeimpia, tai siis silloin tekee aina mieli mupeltaa jotain. Ainakaan vielä ei nälkä ole päässyt yllättämään, kävin salilla tunnin verran riehumassa ja siedettävän viileän sään kunniaksi tempaisin kaverin kanssa puolentoista tunnin vaunulenkin.
Ainoa harmi tänään on ollut vasempaan pikkuvarpaaseen tullut jäätävän kokoinen rakkula. Viime viikolla vastaava kiusa ilmestyi oikeaan pikkuvarpaaseen, eri kengillä muistaakseni. Nyt judun sitten hiihtelemään crocseilla. Ei sen puoleen, nuohan uppoavat täysin tähän tärähtäneeseen kotiäiti-lookiin.

Puolentoista viikon päästä pitäisi irrottautua näistä turvavaatteista ja sulloutua juhlakolttuun. Onneksi multa löytyy sellainen, mallia puolijoukkueteltta. Ostin sen loppuvaiheessa raskautta, ei ollut äitiysvaate, mutta maha piiloutui kätevästi jo rintojen alta alkavaan kellohame-osuuteen. Tavallaan odotan että saan pyntätä itseni, tavallaan se tuntuu jo valmiiksi rasittavalta. Tarttee meikata ja kaikkea. Ehkä myös lakata varpaankynnet? Onneksi tiedossa on hilpeät juhlat hyvällä ruoalla höystettynä. Mukaan lähtee koko meidän perheen edustus, mutta puheet oli sellaiset että mamman viihtyessä isä nappaa jälkikasvun kyytiinsä ja jättää tämän emännän viihteelle. Tarvittaessa punkkaan vaikka mutsilla, asuvat parin kilsan päässä juhlapaikasta.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kivalta juhlalta, se tekee varmasti hyvää. Ja tuollainen kellohametyyli on ihan passeli hyviin juhliin, kun sitten siellä voi syödä ja juoda vaikka kuinka paljon, eikä ala kiristää mahaa!

    VastaaPoista
  2. Sukulaisnaisen synttärikekkerit tosiaan tiedossa. Ja jos vanhat merkit paikkansa pitää, hauskaa tulee olemaan. Eikä yhtään huonoon saumaan :)

    Ajattelin myös, että kellohelma antaa anteeksi santsikierroksen buffapöydässä :D

    VastaaPoista